Giveaway

  • Geplaatst

    15-10-2020
  • Einddatum

    25-10-2020

Een papyrusrol kan de wereld op zijn kop zetten: maak kans op 'Het verzwegen verbond'

Ariën Knibbe had al jaren een plotidee in zijn hoofd rond het ontstaan van het christendom. Hij nam een sabbatical en begon met schrijven; vier jaar later verschijnt zijn langverwachte literaire thriller Het verzwegen verbond. Maak nu kans op het boek!

De Amsterdamse Knibbe heeft een achtergrond in economie, en maakte carrière bij consultancybedrijven voor hij zich aan het schrijven zette. Het resultaat is een spannende roman in een hedendaagse setting, die dankzij de rol van oude teksten, archeologie, het christendom en hedendaagse conflicten past bij lezers van Dan Brown en Jeroen Windmeijer.

Het verzwegen verbond

De Nederlandse student klassieke talen Erik Ebbink gaat een jaar in Jeruzalem studeren. Tijdens een wandeling in de Judeawoestijn vindt hij een papyrusrol, die een geheel nieuw licht lijkt te werpen op de ontstaansgeschiedenis van het christendom. Terwijl Erik en zijn ambitieuze Joodse vriendin de rol proberen te vertalen en te duiden, raken ze verstrikt in hedendaagse conflicten. Want zij zijn niet de enige geïnteresseerden... En kennen ze elkaar wel goed genoeg?

Leesfragment

Ben je benieuwd geworden naar Het verzwegen verbond en denk je dat dit echt een boek voor jou is? Hieronder lees je alvast een sneak preview.

Lees de eerste twee hoofdstukken

Winnen

Als het leesfragment naar meer smaakt, doe je natuurlijk mee met de winactie van Het verzwegen verbond. Zou jij dit boek graag in de brievenbus krijgen? Doorloop dan de volgende stappen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in;
2) Geef in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Waarom wil jij Het verzwegen verbond graag lezen?

(Tip: lees de sneak preview!)

Account maken

Reacties op: Een papyrusrol kan de wereld op zijn kop zetten: maak kans op 'Het verzwegen verbond'

Gerelateerd