Giveaway

  • Geplaatst

    24-11-2022
  • Einddatum

    05-12-2022

Maak kans op de nieuwe thriller 'Londen' van Kiki van Dijk

Deze week verscheen de thriller Londen, alweer het vijftiende boek van Kiki van Dijk. Deze productieve schrijfster debuteerde in 2014 en leverde sindsdien trouw twee boeken per jaar af. Een flinke prestatie, dus reden genoeg voor Hebban om een interview te houden met deze auteur. Maar … Kiki van Dijk is een pseudoniem, dus hoe zou dat in zijn werk gaan?

Onder strikte geheimhouding mocht Carien Touwen speciaal voor Hebban videobellen met de auteur, die in het buitenland woont. We speculeerden of de auteur misschien met stemvervormers of geblurde videobeelden zou werken, maar niets van dit alles toen ze in beeld verscheen. Kiki van Dijk blijkt een heel gezellige dame die graag honderduit vertelt over haar schrijven.

Naar het interview

Winnen

Ben je na dit interview met Kiki van Dijk geïnteresseerd geraakt in deze nieuwste thriller van deze veelschrijver? Dan mag Londen gaan natuurlijk niet ontbreken in je boekenkast. Hebban mag in samenwerking met Xander Uitgevers vijf exemplaren weggeven. Kijk snel hoe je mee kunt doen.

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in;
2) Geef in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Waar zou jij jouw thriller laten afspelen en waarover zou het gaan?

Tip: lees het interview!

Account maken

Reacties op: Maak kans op de nieuwe thriller 'Londen' van Kiki van Dijk

Gesponsorde boeken