Giveaway

  • Geplaatst

    13-01-2022
  • Einddatum

    23-01-2022

Maak kans op het filosofische inspiratieboek 'De beste 50 van Stine Jensen'

Filosoof Stine Jensen wordt op 13 januari vijftig en dat wordt gevierd met het inspiratieboek De beste 50 van Stine Jensen. Lees op Hebban een sneak preview en maak kans het boek te winnen.

Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker. Ze werd in Denemarken geboren, maar emigreerde al op jonge leeftijd naar Nederland, waar ze literatuurwetenschap en filosofie studeerde. Ze schreef diverse boeken over uiteenlopende onderwerpen: mannelijkheid en vrouwelijkheid, liegen, Scandinavië, zussen, opvoeden, emoties en identiteit. Ook schrijft ze filosofieboeken voor kinderen en is ze een graag geziene gast bij actualiteitenprogramma's.

De beste 50 van Stine Jensen

Nu Stine Jensen vijftig jaar wordt, heeft ze meer van haar leven achter zich liggen dan voor zich. Wat betekent ouder worden in een samenleving die in het teken staat van steeds jonger, mooier en productiever? Wat is de waarde van terugblikken, omkijken en loslaten?

De beste 50 van Stine Jensen bevat Stines vijftig favoriete wijsheden over ouder worden en een inleidend essay.

Leesfragment

Volg je Stine Jensen op de voet of spreekt het onderwerp je aan? Hieronder lees je alvast een sneak preview van het jubileumboek.

Lees een sneak preview

Winnen

Zou jij dit boek met wijsheden over ouder worden aan je boekverzameling toe willen voegen? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij Pepper Books vijf exemplaren weggeven van De beste 50 van Stine Jensen. Om mee te doen volg je onderstaande stappen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in; 
2) Geef in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw beste wijsheid over ouder worden?

Account maken

Reacties op: Maak kans op het filosofische inspiratieboek 'De beste 50 van Stine Jensen'