Giveaway

  • Geplaatst

    21-06-2022
  • Einddatum

    03-07-2022

Maak kans op trilogie-afsluiter '1795' van Niklas Natt och Dag

Niklas Natt och Dag gooide hoge ogen met zijn debuut 1793. Dit voorjaar verscheen het derde deel van de historische saga, 1795. In de drie delen neemt de Zweedse auteur je mee naar het Stockholm van eind achttiende eeuw, waar bizarre misdaadmysteries opgelost moeten worden. Maak nu kans de trilogie-afsluiter te winnen.

Wilke Martens interviewde de auteur namens Hebban tijdens zijn bezoek aan Amsterdam. Ze spraken over zijn doorbraak, zijn beruchte familienaam en de tragiek van de mensheid. Ook lees je in het interview sneak previews van alle drie de delen.

'Achttien maanden later namen ze contact met me op; ze wilden het ook niet. Maar inmiddels had ik de zoveelste versie af en vroeg ik hen om daarnaar te kijken.'

Lees het interview

Winnen

Maakt het interview met Niklas Natt och Dag je nieuwsgierig en heb je de eerste twee delen van de trilogie al verslonden? Je maakt nu kans om het afsluitende deel 1795 te winnen, vertaald door Lammie Post-Oostenbrink. Hebban mag in samenwerking met Uitgeverij Prometheus vijf exemplaren weggeven. Om mee te doen volg je onderstaande stappen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in;
2) Geef in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Waarom wil jij meer weten over de Zweedse geschiedenis?

Account maken

Reacties op: Maak kans op trilogie-afsluiter '1795' van Niklas Natt och Dag

Gesponsorde boeken