Giveaway

 • Geplaatst

  14-09-2021
 • Einddatum

  26-09-2021

Schrijf je in voor de leesclub met 'Mist' van Eric Corton

Eric Corton is een artistieke duizendpoot die met Mist zijn eerste roman uitbrengt, een filmisch geschreven en sterk geplot verhaal over een man die de grip op zijn werkelijkheid kwijt is en een duister verleden onder ogen moet zien. Lees op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub met het boek.

Eric Corton (1969) studeerde aan de Toneelschool in Maastricht. Na een aantal jaar als acteur te hebben gewerkt belandde hij bij radiozender 3FM. Hij ontwikkelde zich tot veelgevraagd radio- en tv-presentator. Daarnaast schrijft hij boeken en columns, houdt hij lezingen, maakt hij muziek, acteert hij nog altijd en zet hij zich in als ambassadeur. Met Mist verschijnt zijn debuutroman, nadat hij eerder al de non-fictie Auto-biografie en de persoonlijke verhalenbundel Wilde wereld publiceerde.

Mist

Louis Koch heeft eindelijk zijn eerste, zelfgeschreven speelfilm uitgebracht. Dan wordt hij op de première benaderd door een jonge vrouw die beweert dat het verhaal van de film overeenkomt met de onopgeloste moord op haar moeder, jaren geleden in Louis’ geboortedorp. Ze komt met details die nooit in de media zijn geweest. Louis begint te twijfelen aan zijn eigen verhaal. Heeft hij dit wel echt verzonnen – en welke waarheid ligt er verborgen in een (alcoholische) nevel van vergetelheid?

Leesfragment

Volg je Eric Corton al jaren in zijn carrière en wil je deze roman van zijn hand niet missen, of zou je graag kennis maken met het debuut en de auteur? Hieronder lees je alvast de eerste pagina's.

Lees een sneak preview

Het leesfragment komt uit een ongecorrigeerd vooruitexemplaar.

Doe je mee?

We hebben 15 leesexemplaren beschikbaar voor deelnemers aan deze leesclub. Ben jij enthousiast over dit boek, vul dan onderstaand inschrijfformulier in en zet in het opmerkingenveld wat je motivatie is om voor dit boek mee te doen met een leesclub! Lees ook: Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies? Tip: zorg voor een ingevuld en actief Hebbanprofiel met boeken op je planken en minimaal een paar recensies, dan maak je meer kans op deelname.

Neem alvast een kijkje in de leesclub rond Mist

De voorwaarden

 • Ga je op vakantie? Schrijf beter niet in.
 • Lees de Gefeliciteerd-mail die je bij inloting ontvangt goed door.
 • De leesclub start meteen na de Gefeliciteerd-mail, dus duik het Leesclubcafé in zodra je die ontvangt.
 • Word je ingeloot, dan verwachten we gedurende de volledige looptijd van de leesclub actieve deelname van je in alle onderdelen (café, discussie en recensie)
 • Heb jij nog geen Hebban-account, maar wil je wel graag meedoen met deze leesclub, dan maak je een account aan en schrijf je alsnog in.
 • Meedoen met een eigen exemplaar kan altijd, inschrijven is dan niet nodig, meld je in Leesclubcafé.
 • Het gaat altijd om een papieren boek (tenzij anders vermeld).
 • Check je spambox regelmatig als je inschrijft voor projecten en acties.
 • Dit zijn de leesclubvoorwaarden.
 • Inactiviteit na ontvangst van het boek zal leiden tot uitsluiting van deelname aan toekomstige leesclubs en winacties.
 • Je bespreekt het boek altijd met respect.

Account maken

Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met 'Mist' van Eric Corton

Gesponsorde boeken