Giveaway

  • Geplaatst

    23-06-2022
  • Einddatum

    15-07-2022

Stem op je favoriete queerboeken en win een regenboogboekenpakket!

Van 23 juni tot 15 juli kan er opnieuw gestemd worden op de mooiste, leukste en belangrijkste LHBTIQ+-boeken voor de Regenboog 100, de honderd mooiste queerboeken aller tijden. Stem nu en maak kans op een boekenpakket.

De lijst van dit jaar wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Nederlands grootste queer lifestylemagazine Winq. Wat is jouw meest favoriete LHBTIQ+-boek? Stem het de Regenboog 100 in!

Lees meer over de Regenboog 100

Regenboog 100 van 2022

Om je een handje te helpen met kiezen, heeft de redactie van Hebban in samenwerking met de boekenredactie van huidige partner Winq een groslijst samengesteld met daarop meer dan 500 boeken. Je vindt er zowel klassiekers als recent verschenen queerboeken, vertaald werk en boeken van eigen bodem in verschillende genres. Blader door de lijst, bepaal jouw favorieten en stem!

Naar de lijst met regenboogboeken

Zo werkt het

1. Ga naar de Regenboog 100-verkiezing

2. Stem op een of meer favoriete queerboeken.

3. Vul onderstaand winactieformulier in

Nog geen Hebban-account?

Stemmen in de Regenboogverkiezing kan zonder Hebban-account. Je bevestigt je stem dan via je mailadres. Wil je echter kans maken op dit geweldige boekenpakket, dan heb je wel een Hebban-account nodig. Maak er eentje aan, op het mailadres waarmee je gestemd hebt, en vul dan onderstaand formulier in. Het maakt niet uit dat er tijd zit tussen stemmen en meedoen aan deze winactie. Dat kan gedurende de hele stemperiode.

Account maken

Reacties op: Stem op je favoriete queerboeken en win een regenboogboekenpakket!

Gesponsorde boeken