Giveaway

  • Geplaatst

    14-09-2020
  • Einddatum

    20-09-2020

Week van de Debutant winactie | 'Het meisje in de witte kimono'

Van 14 september tot en met 20 september is het op Hebban de Week van de Debutant. Zeven dagen lang zetten we kersverse auteurs en hun boeken voor het voetlicht, zodat lezers nieuwe favorieten kunnen ontdekken. We geven drie exemplaren van Het meisje in de witte kimono weg.

Meer Week van de Debutant

Auteur Ana Johns studeerde journalistiek, maar ging vervolgens twintig jaar lang aan de slag in de kunstwereld. Pas recentelijk begon ze met schrijven; Het meisje in de witte kimono is haar debuutroman. Het boek wordt in meer dan 20 talen vertaald.

Het boek

Japan, 1957. De 17-jarige Naoko Nakamura wijst de man die haar vader voor haar heeft uitgezocht af en volgt haar hart: ze wil enkel trouwen met de Amerikaanse soldaat van wie ze houdt. Als gevolg van die beslissing wordt ze verstoten door haar familie, omdat de schande van een huwelijk met een buitenlander te groot is. Maar als haar geliefde niet terugkeert van een missie en zij zwanger blijkt, kan ze nergens terecht. Haar vader is onverbiddelijk: ze mag enkel terugkomen naar huis als ze het halfbloed kind dat ze draagt opgeeft…

Amerika, nu. Tori Kovac zorgt voor haar vader in zijn laatste dagen als ze een brief vindt die haar leven op zijn kop zet, en die duizenden vragen oproept over haar vader, over hun familie en over wat ze dacht te weten. Ze gaat op zoek naar antwoorden, een zoektocht die naar Japan leidt…

Doe mee!

Wil jij kans maken op een van de drie exemplaren van Het meisje in de witte kimono die we verloten? Volg onderstaande stappen om mee te doen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in; 
2) Geef je in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Waarom zou jij Het meisje in de witte kimono willen winnen?

Account maken

Reacties op: Week van de Debutant winactie | 'Het meisje in de witte kimono'

Gerelateerd