Giveaway

  • Geplaatst

    15-09-2020
  • Einddatum

    21-09-2020

Week van de Debutant winactie | 'Liefde is voor losers'

Van 14 september tot en met 20 september is het op Hebban de Week van de Debutant. Zeven dagen lang zetten we kersverse auteurs en hun boeken voor het voetlicht, zodat lezers nieuwe favorieten kunnen ontdekken. We geven drie exemplaren van Liefde is voor losers weg.

Meer Week van de Debutant

Auteur Wibke Brueggemann woont tegenwoordig in Londen, maar ze groeide op in Duitsland en de Verenigde Staten. Liefde is voor losers is haar debuut.

Het boek

Verliefdheid, dat is helemaal niks. Dat doe je jezelf toch niet aan? Maar Phoebe komt erachter dat het nou niet bepaald een keuze is in Liefde is voor losers, een LGBTQ Young Adult-boek in de traditie van Bridget Jones.

De vijftienjarige Phoebe vindt dat liefde maar voor losers is. Ze gaat er niet aan beginnen. Tenminste, dat denkt ze. Totdat ze Emma ontmoet, die al haar plannen en theorieën in de war schopt. Vlijmscherp en hilarisch schrijft Phoebe haar kijk op het leven en wat haar overkomt op in haar dagboek. Ze is de volgende in een reeks sterke vrouwen als Bridget Jones en Georgia Nicholson, maar dan van nu.

Doe mee!

Wil jij kans maken op een van de drie exemplaren van Liefde is voor losers die we verloten? Volg onderstaande stappen om mee te doen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in; 
2) Geef je in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Waarom zou jij Liefde is voor losers willen winnen?

Account maken

Reacties op: Week van de Debutant winactie | 'Liefde is voor losers'

Gerelateerd