Giveaway

  • Geplaatst

    16-09-2020
  • Einddatum

    27-09-2020

Week van de Debutant winactie | 'Moederziel'

Van 14 september tot en met 20 september is het op Hebban de Week van de Debutant. Zeven dagen lang zetten we kersverse auteurs en hun boeken voor het voetlicht, zodat lezers nieuwe favorieten kunnen ontdekken. We geven drie exemplaren van Moederziel weg.

Meer Week van de Debutant

Ans Vroom (1979) studeerde Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Antwerpen. Ze startte haar carrière als dramaturg in het theater en werkt al jaren als freelancejournalist voor verschillende magazines.

Het boek

Wanneer de twaalfjarige Marie in de winter van 1969 haar moeder verliest, beseft ze niet hoe groot de impact van het gemis op de rest van haar bestaan zal zijn. De dood van Louisa zet een reeks gebeurtenissen in gang en het verdriet van Marie beïnvloedt vanaf dan elke keuze die ze maakt. Tot ze op een dag wakker wordt in een leven dat het hare niet is. Onbewust geeft Marie de pijn door aan haar dochter Elise, die vijftig jaar later beslist de noodlottige cirkel van haar familie te doorbreken.

Moederziel is een roman over moeders en dochters, en hun wankele zoektocht naar evenwicht en geluk. Want ieder kind draagt de tragiek van vorige generaties met zich mee, hoe hard we met z’n allen ook proberen eraan te ontsnappen. 

Doe mee!

Wil jij kans maken op een van de drie exemplaren van Moederziel die we verloten? Volg onderstaande stappen om mee te doen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in; 
2) Geef je in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Waarom zou jij Moederziel willen winnen?

Account maken

Reacties op: Week van de Debutant winactie | 'Moederziel'

Gerelateerd