Giveaway

  • Geplaatst

    13-10-2021
  • Einddatum

    24-10-2021

Win de debuutroman 'Van vrouwen en zout' van Gabriela Garcia

De debuutroman van Gabriela Garcia werd lovend ontvangen, de vertaalrechten werden binnen een week aan meer dan tien landen verkocht. Voor het Nederlands taalgebied werd 'Van vrouwen en zout' vertaald door Mary Bresser. Maak nu kans op het boek.

Gabriela Garcia (1984) is de dochter van migranten uit Mexico en Cuba. Ze schrijft korte verhalen en poëzie die in verschillende bladen en bundels zijn verschenen en waarvoor ze al vele prijzen heeft ontvangen. Daarnaast doceert ze creative writing aan Purdue University.

Garcia is opgegroeid in de Verenigde Staten en studeerde sociologie en communicatie, waarna ze ook werkte in de magazine- en muziekindustrie. Ze zet zich naast haar schrijfwerk in voor migranten- en vrouwenrechten.

Naar de sneak preview

Winnen

Ligt jouw interesse bij immigrantenverhalen, geschiedenis en sterke vrouwen, en wil je graag een nieuwe auteur ontdekken? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna vijf exemplaren weggeven van Van vrouwen en zout door Gabriela Garcia, vertaald door Mary BresserOm mee te doen volg je onderstaande stappen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in; 
2) Geef in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Waarom lees jij graag immigrantenverhalen?

(Tip: Lees de sneak preview!)

Account maken

Reacties op: Win de debuutroman 'Van vrouwen en zout' van Gabriela Garcia

Gesponsorde boeken