Giveaway

  • Geplaatst

    22-11-2021
  • Einddatum

    30-11-2021

Win de nieuwe Young Adult-roman van Marlies Slegers, 'Ongewenst'

De Kluitmannovelles zijn niet dik, wel spannend! Het nieuwste deel in de Young Adult-boekenreeks is Ongewenst van Marlies Slegers, over de zestienjarige Feline die ontdekt dat ze zwanger is. Maak nu kans het boek te winnen op Hebban!

Marlies Slegers begon met schrijven voor volwassenen, maar toen ze zelf kinderen kreeg, stapte ze over op jeugdboeken. Inmiddels zijn er al meer dan veertig boeken van haar hand verschenen. Voor de Young Adult-doelgroep schrijft ze zowel thrillers als actuele novelles.

Slegers schuwt moeilijke onderwerpen in deze novelles niet. Zo pakte ze in #SweetSixteen de druk van online zijn aan en in Grenzeloos vraagt Tabitha zich af wat er die avond gebeurde: stemde ze toe of ging hij over haar grenzen heen? In haar nieuwste Young Adult-boek Ongewenst beseft Feline tot haar schrik dat ze zwanger is – wat nu?

Er is altijd een keuze.

Ongewenst

Feline is radeloos als ze ontdekt dat ze zwanger is. Als zestienjarige is ze er nog hélemaal niet klaar voor om moeder te worden. En met de vader, haar ex-vriendje Milan, wil ze eigenlijk niks meer te maken hebben. Wat betreft Feline zit er maar één ding op...

Haar omgeving denkt daar echter heel anders over. Iedereen probeert haar op andere gedachten te brengen. Hoe moet Feline nu ooit een beslissing nemen? En wat nou als die keuze toch niet de juiste blijkt te zijn?

Winnen

Spreekt Ongewenst je aan en zou je graag willen lezen hoe het Feline verder gaat? Hebban mag in samenwerking met uitgeverij Kluitman vijf exemplaren weggeven van de novelle. Om mee te doen volg je onderstaande stappen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in; 
2) Geef in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Wat zou jij doen als je Feline kende, en waarom?


Account maken

Reacties op: Win de nieuwe Young Adult-roman van Marlies Slegers, 'Ongewenst'

Gesponsorde boeken