Giveaway

  • Geplaatst

    13-02-2020
  • Einddatum

    20-02-2020

Win een van de 5 exemplaren van ‘De boekhandel van Teheran’ van Marjan Kamali

In De boekhandel van Teheran neemt Marjan Kamali de lezer mee terug naar Teheran in 1953. De roman gaat over verlies, onverbrekelijke familiebanden en de kracht van eerste liefde. Wij mogen vijf exemplaren van het boek weggeven. Lees snel verder!

Lees alles over De boekhandel van Teheran

Het boek

Roya brengt de uren na school graag door in de boekhandel van meneer Fakhri, die vol staat met boeken, pennen, inktpotjes en schrijfpapier. De kasten met literatuur en poëzie oefenen echter de grootste aantrekkingskracht op haar uit.

Wanneer Roya op een dag een andere jonge klant ziet, Bahman, is het liefde op het eerste gezicht. Om hen heen is Teheran aan het veranderen: er wordt gefluisterd over een revolutie. Roya heeft met Bahman afgesproken op een plein, om vandaar naar een huwelijksloket te gaan, maar op de bewuste dag wordt er een coup gepleegd, die Iran voor altijd zal veranderen. Bahman komt niet opdagen in de chaos. Wekenlang probeert Roya contact met hem te zoeken, maar het mag niet baten. Tot bijna veertig jaar later, wanneer Roya door een speling van het lot eindelijk de kans krijgt om Bahman de vragen te stellen die haar al die tijd achtervolgd hebben.

Wat moet je doen?

Om mee te doen met deze winactie vul je onderstaand formulier volledig in, en geef je in het opmerkingenveld antwoord op de volgende vraag:

Wie vind jij een wereldverbeteraar en waarom? 

Account maken

Reacties op: Win een van de 5 exemplaren van ‘De boekhandel van Teheran’ van Marjan Kamali

Gerelateerd