Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Giveaway

  • Geplaatst

    25-01-2023
  • Einddatum

    31-01-2023

Win kaartjes voor de Middag van het Fantastische Boek

Lezerscommunity Hebban.nl, Bibliotheek Utrecht en de Stichting Fantastisch Genre slaan de handen ineen voor de Middag van het Fantastische Boek op 25 februari 2023. Er is een gevarieerd programma, waarin veel aspecten van de fantastische genres aan bod komen. Het hoogtepunt van de Middag is de uitreiking van de Harland Awards 2022. Maak nu kans op het winnen van twee toegangskaarten.

In de grote hal van Bibliotheek Utrecht aan de Neude vindt een openbare markt plaats, met speculatieve boeken (van boekhandel Broese, de bibliotheek, kleine uitgeverijen en zelfpublicerende auteurs) en cosplay. Ook kun je je eigen boeken laten verkopen of het spel Dungeons & Dragons meemaken.

Nederlandse fantasygrootheid Tais Teng geeft een schrijfworkshop (inmiddels volgeboekt) met als thema 'Ziltpunk' (het door hem en Jaap Boekestein bedachte sciencefiction-subgenre). Ook gaan vier oud-winnaars van de Harland Awards verhalenwedstrijd met elkaar in gesprek over schrijven, de wedstrijd, de speculatieve genres en de toekomst van het fantastische genre in de Lage Landen.

Van drie uur tot half vijf wordt tijdens een spectaculair programma – met film, optredens en een magisch duo – in de Theaterzaal de Harland Awards 2022 uitgereikt.

Bekijk het hele programma

Winnen

Wil jij kans maken op twee toegangskaarten voor de Middag van het Fantastische Boek en bij de uitreiking van de Harland Awards 2022 zijn? Hebban mag in samenwerking met de organisatoren drie sets van twee kaarten weggeven. Om mee te doen volg je onderstaande stappen:

1) Vul onderstaand deelnameformulier volledig in
2) Geef in het opmerkingenveld van het formulier antwoord op de volgende vraag:

Wat lijkt jou het leukste onderdeel van de Middag van het Fantastische Boek en waarom?

Account maken

Reacties op: Win kaartjes voor de Middag van het Fantastische Boek