Terug

05
oktober 2022
tot
16
oktober 2022

Kinderboekenweek 2022 start

in Assen, georganiseerd door Rapunsel kinderboeken Assen


Live op locatie
Gratis toegang

Over het evenement

Andy Griffiths en Terry Denton, auteur en illustrator van de populaire reeks 'De waanzinnige boomhut', maken het Kinderboekenweekgeschenk voor de 68st

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Wil jij weten hoe een panda, tijger of ijsbeer leeft? Of ben je juist nieuwsgierig naar de dieren in de zee of diep onder de grond? Wil je alles leren over planten, bloemen en kruiden? En ben je benieuwd hoe je de natuur en het klimaat een handje kan helpen? Er zijn heel veel boeken die jou helpen een echte natuurheld te worden.

Een comité stelde een lijst samen met titels die passen bij het thema Gi-ga-groen. Deze titels staan centraal tijdens de campagne en in de lessen van de Kinderboekenweek 2022. Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. Kom daarna mee naar buiten. De Kinderboekenweek 2022 is Gi-ga-groen!

Locatie

Rapunsel kinderboeken Assen
Brink 27
9401HT Assen
https://rapunsel.nl/wp-content/uploads/2022/02/kinderboekenweek-2022-gi-ga-groen-1.jpeg

Delen

Reacties op: Kinderboekenweek 2022 start

Affiche

Meer informatie

Aanmelden is niet nodig.

Website

Tags

kinderboekenweek
Een evenement aanpassen? Gebruik dit formulier.
Gesponsorde boeken