Terug

Koukleum meets auteurs Januari 2020

Op 26 januari 2020 zal voor de vierde keer het evenement ‘Koukleum meets auteurs’ plaats gaan vinden. Deze editie zal wederom plaats vinden bij Buurthuis ''Onger Os'' in Landgraaf. We hebben wederom vier geweldige auteurs bereid gevonden die over hun boek(en) willen komen vertellen, vragen beantwoorden en signeren.

Welke auteurs hebben we bereid gevonden om naar Landgraaf te komen?

Nathalie Pagie, o.a. bekend van haar boeken rondom journalisten Tara Linders & Diego Martinez. Ook heeft ze verschillende losse boeken geschreven zoals bijvoorbeeld ‘IJsengel’ en haar nieuwste boek ‘Noordkaap’. Deze auteur mag zich ondertussen wel een echte thrillerauteur noemen.
Anya Niewierra. Bekend van haar boeken ‘Vrij uitzicht’ en ‘Het Dossier’ is terug… en hoe! Ze heeft de pen weer ter hand genomen om haar nieuwste roman ‘Het bloemenmeisje’ te schrijven. Ze komt er over vertellen.
Sandra j. Paul. Deze duizendpoot is op alle vlakken thuis, of het nu om een thriller of een young-adult gaat. Ze schrijft ze… En dat niet alleen, ze geeft ze ook nog uit bij haar eigen uitgeverij Hamley Books.
Klaas Wilting. Klaas is jarenlang Politie woordvoerder geweest in de regio Amsterdam. Nu is hij met pensioen en heeft hij een boek geschreven over zijn roerige tijd bij de politie. Hij komt erover vertellen.

We hebben Kantoorboekhandel Funcken wederom bereid gevonden om aanwezig te zijn om de boeken te verkopen. Dus mocht jij een bepaald boek van bovenstaande auteurs willen aanschaffen, dan kan dit natuurlijk ook ter plekke gedaan worden en kun je het boek meteen laten signeren. Let er wel op dat je contant betaald. Er is GEEN mogelijkheid om te pinnen. Mocht je al boeken van de auteurs in bezit hebben, mag je deze natuurlijk ook meenemen om te laten signeren.

We hebben er voor gekozen om geen entree te vragen, om het evenement zo toegankelijk mogelijk te houden. Bij Buurthuis "Onger Os" kunnen drankjes besteld worden. Deze zijn natuurlijk wel voor eigen rekening. Al is het natuurlijk wel fijn als er iets geconsumeerd wordt, aangezien Buurthuis "Onger Os" ons de ruimte gratis ter beschikking stelt.

Het evenement vindt plaats op 26 januari 2020 van 13 uur tot 17 uur bij Buurthuis Onger Os, Haesenplein 1 (voorheen Haesenstraat 17) in Landgraaf. De entree is gratis.

Wij zouden het erg leuk vinden als je komt…

Auteurs

Sandra J. Paul

Sandra J. Paul

101 volgers 43 favorieten beste boek:  Loopgravenhel(d) (22)
Nathalie Pagie

Nathalie Pagie

233 volgers 49 favorieten beste boek:  Noordkaap (14)
Anya Niewierra

Anya Niewierra

87 volgers 51 favorieten beste boek:  Het dossier (212)

Reacties op: Koukleum meets auteurs Januari 2020