Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terug

08
oktober 2023
om 14:00
tot
15:30

Mathilda Masters komt op bezoek

in Arnhem, georganiseerd door De Arnhemse Kinderboekwinkel


Live op locatie
Gratis toegang

Aanwezige auteurs

Over het evenement

Mathilda Masters is ontdekkingsreiziger en kinderboekenschrijver. Omdat de meeste landen al ontdekt zijn, blijft er gelukkig veel tijd over om allerlei boeken te schrijven. De Superslimme Dingen die je moet weten-reeks telt intussen al zeven boeken die over onderwerpen als dieren, klimaat, geschiedenis, wetenschap en natuur gaan.

Mathilda probeert altijd een klein feestje van haar bezoek aan (kinder-)boekwinkels te maken. Ze brengt een koffer met allerlei spulletjes mee - zoals dozen met ‘gevaarlijke inhoud’, snoepjes waarin dingen zitten die je misschien niet verwacht, zakjes met (ja hoor) kakjes en nog heel veel meer - en stelt heel veel vragen aan de kinderen en volwassenen die komen luisteren.

Speciaal voor de Kinderboekenweek vertelt Mathilda een heleboel superslimme weetjes uit het boek 77 Superslimme Dingen die je moet weten over jouw en mijn thuis. Zo kom je onder andere te weten waarom het lekker warm is in een iglo, welke onzichtbare (!) dieren er zoal leven in je huis en waarom Mathilda misschien wel een rode onderbroek draagt. Het is de bedoeling dat iedereen een beetje slimmer naar huis gaat.

Locatie

De Arnhemse Kinderboekwinkel
Weverstraat 26
Arnhem http://www.lezenisleuk.nl

Delen

Reacties op: Mathilda Masters komt op bezoek

Affiche

Een affiche toevoegen? Gebruik dit formulier.

Meer informatie

Aanmelden is niet nodig.

Website

Tags

kinderboekenweek

Boeken

Een evenement aanpassen? Gebruik dit formulier.