Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Lezen /

Paul Harland Prijs 2014 2e plaatswinnaar Sarah de Waard

door Hebban Fantasy 1 reactie
De uitslag van de Paul Harland Prijs 2014 werd tijdens het Gala van het Fantastische Boek in Den Bosch bekend gemaakt. Deze week publiceren we de top 3. Sarah de Waard werd tweede dit jaar met haar verhaal 'Tuinelfjes'. Lees het verhaal nu exclusief op Hebban Fantasy.

De organisatie van de Paul Harland Prijs interviewde Sarah de Waard eerder al over haar deelneme, haar verhaal en haar ambities. Het interview staat op de PHP website.

Lees hier - en alleen hier - het verhaal 'Tuinelfjes' van Sarah de Waard.

Ik schrijf al jaren fantasy, vooral korte verhalen, en werk sinds een paar jaar als freelance redacteur en auteursbegeleider. Ik werk niet alleen voor uitgevers, maar ook met schrijvers die nog geen uitgever gevonden hebben of die hun werk in eigen beheer willen uitgeven.

Daarvoor heb ik een geschiedenisopleiding gevolgd (handig bij de world building) en daarna de master Redacteur/editor aan de UvA. Ik hoop – zoals iedereen – op een dat nog eens een roman te produceren, maar ik hou ook erg van het korte verhaal. Het is een kunst op zich, karakters, een plot en een hele wereld neerzetten in een paar duizend woorden. Vooral in de sciencefiction en de fantasy, waarin je zoveel achtergrond en informatie kwijt moet.

Lees meer op Sarahs website.Over de auteur

Hebban Fantasy

327 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Paul Harland Prijs 2014 2e plaatswinnaar Sarah de Waard