Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

01 / Stel een vraag aan Eva de Wit

Onlangs verscheen de feelgood roman 'Een huis in Frankrijk' van Eva de Wit. De Feelgood Leesclub is inmiddels op dreef met dit disussieboek. Benieuwd naar wie de auteur achter deze roman is? Stel een vraag aan Eva de Wit!

STEL EEN VRAAG
Heb jij een brandende vraag voor auteur Eva de Wit? Klik hier en plaats onder het artikel in een reactie jouw vraag aan deze schrijfster. Inzenden kan tot 26 mei 2015. 

De redactie van de Feelgood Leesclub maakt een selectie van de 10 leukste vragen, die aan Eva de Wit zullen worden gesteld. Haar antwoorden lees je binnenkort terug op de Hebban Feelgood portal én natuurlijk op de Feelgood Leesclub Page. 

OVER EEN HUIS IN FRANKRIJK
Melanie woont in een prachtig opgeknapt landhuis in Frankrijk. Ze is hierheen gegaan voor de liefde van haar leven, maar die heeft haar verlaten. Nina heeft een leuke baan en een ogenschijnlijk goede relatie. Wat ze verborgen houdt, is dat ze wordt mishandeld en dat ze op de vlucht is. Jessica kan haar baan als manager eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid – en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want ze heeft grote financiële problemen… en is zwanger van een derde kindje. Wanneer de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren. Lees verderOver de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: 01 / Stel een vraag aan Eva de Wit

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken