Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

02 / Inschrijven / Versplinterd / Dani Atkins

De Feelgood Leesclub start binnenkort met de schitterende debuutroman 'Versplinterd' van Dani Atkins. Van dit boek gingen er in Engeland al ruim 300.000 exemplaren over de toonbank. Hebban mag namens uitgeverij De Fontein 15 gratis exemplaren verloten. Meedoen? Geef je op!

Versplinterd, de schitterende debuutroman van Dani Atkins, is een enorme hit en zal fans van Jojo Moyes' Voor jou zeker aanspreken.  

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft namens uitgeverij De Fontein 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen?
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet Versplinterd op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub.

Voorwaarden:
* Aanmelden kan tot 9 mei 2015. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken.
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub.

OVER VERSPLINTERD
Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Haar relatie met Matt overleefde de klap niet, ze verhuisde naar Londen en van haar dromen is niets terechtgekomen. Nu ziet ze de vriendengroep van vroeger weer voor het eerst bij een etentje omdat haar beste vriendin gaat trouwen. Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog... Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn. 
Lees hier een fragment van VersplinterdOver de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: 02 / Inschrijven / Versplinterd / Dani Atkins

 

Gerelateerd

Over

Dani Atkins

Dani Atkins

Dani Atkins is geboren en getogen in Londen. De vele uren die ze in de Londense ...

Gesponsorde boeken