Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

10 mei is Moederdag

Moeders zullen gevierd worden op 10 mei, de tweede zondag van mei. Ontbijt op bed, bloemen en cadeautjes is een mooi begin van de dag. Een dag waarin de moeders in Nederland in de watten gelegd worden.

Win voor moeder
Maak kans op een speciaal Snor-pakket inclusief hun beruchte, overheerlijke chocolade in de giveaway voor Moederdag. Is Plastic rozen van Sylvia Witteman iets voor je. Die geven we ook weg! Is je moeder dol op streng opvoeden, doe dan een gooi naar Waarom? Daarom! van Roué Verveer. Of doe voor je moeder of als moeder of in naam van je moeder mee aan een van de vele andere winacties op Hebban.

Cadeautips
Mijn moeder zei altijd is een altijd geschikte titel vol bekende en onbekende spreuken van ouders en grootouders. Elke moeder zal blij zijn met een cadeau als Neem op als je moeder belt, maar weer voorbereid om tot het einde der dagen met die titel om de oren geslagen te worden. Geweldige nieuwe titels zoals Opgeruimd! en Turbulentie zijn zeker goede cadeaus, maar pas ook hier weer op met ongewenste neveneffecten. Meer tips naast dit artikel.

Oh jee! Geen idee?
Heb je nu werkelijk geen idee wat je voor je moeder moet kopen en begint de tijd te dringen? Raak je volledig in paniek bij de gedachte om met lege handen voor je teleurgestelde moeder te staan? Roep hieronder wat je moeder graag leest en waar ze van houdt, dan proberen wij je te voorzien van een geschikte tip.

Laat van je horen
Heb je wel geweldige cadeaus, vertel dan wat jij kocht en help met tips geven! Na 10 mei willen we erg graag horen hoe blij alle moeders waren met hun boeken en andere cadeaus.

Ben je zelf moeder? Maak een boekenlijst met cadeautips voor jezelf of wijs je kinderen, partner, buren heel subtiel naar je 'Wil ik lezen'-boekenplank. En na 10 mei: schrijf een blogje over je Moederdag! Was het geweldig of liep alles in de soep?Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

940 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 10 mei is Moederdag

 

Gerelateerd

Overig

Non-fictie boekentips voor Moederdag

op 06 mei 2015 door Hebban Crew 26 boeken 0 volgers 0 reacties
Gesponsorde boeken