Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

100 gelukkige dagen

Wat zou jij doen als je nog maar 100 dagen te leven had? In '100 gelukkige dagen' komt hoofdpersoon Lucio voor dit vraagstuk te staan. Deze roman wordt nu al gezien als de zomerhit van 2015! Wij zetten het boek deze week centraal en delen uit!

De Italiaanse Fausto Brizzi is een tv-producer en heeft al verschillende romantische comedy's op zijn naam staan. Zijn werk is geliefd vanwege het onbetwistbare Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. 100 gelukkige dagen is zijn debuutroman en is zowel grappig als ontroerend. Met Brizzi's achtergrond zal het niet verrassen dat deze roman wordt verfilmd!

Over 100 gelukkige dagen :
Wat zou jij doen als je nog honderd dagen te leven had? Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed.
Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij heeft in het gunstigste geval nog honderd dagen te leven. Wat nu? Lucio besluit om ondanks alles gelukkig te zijn. Om zijn kinderen mooie herinneringen te kunnen geven, en de mooie kanten van het leven te vieren. Maar kan hij wel betekenis geven aan het laatste stuk van zijn leven zonder zijn echte liefde, Paola? 100 gelukkige dagen is lachen door je tranen heen en genieten van het ware Italiaanse dolce vita. Een ode aan het leven!

"In de stijl van Nick Hornby, met veel anekdotes en plezierige uitweidingen." - La Republicca  

"Superboek. Dit zou zomaar eens de zomerhit van 2015 kunnen worden." - Wim Krings, Boekhandel Krings

In opdracht van Luitingh- Sijthoff maakte videoproductiebedrijf HardZout een boektrailer voor 100 gelukkige dagen. Aan willekeurige Amsterdammers werd gevraagd: "Wat zou jij doen als je nog honderd dagen te leven had?"Ben je benieuwd naar 100 gelukkige dagen? In samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff maken we vijf Hebban-lezers blij met deze roman! Doe mee met de prijsvraag!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

5 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: 100 gelukkige dagen

 

Gerelateerd

Over

Fausto Brizzi

Fausto Brizzi

Fausto Brizzi is een Italiaanse tv-producer en maakte diverse bittersweet romant...