Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

175 jaar spoor: Feest in de trein

Ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan van het spoor presenteert uitgeverij Rubinstein in samenwerking met de NS het Gouden Boekje Feest in de trein.

Voor de kinderen uit dit boek, Bas en Jolijn, is reizen met de trein een feestje. Het is zondag, maar ze zijn al vroeg op, want opa en oma zijn jarig. Toen opa twaalf werd, nam zijn moeder hem mee naar de ijssalon. Daar zag hij oma voor het eerst. Die was ook jarig! Vandaag worden opa en oma samen 175 jaar. Ze doen altijd iets leuks als ze jarig zijn. Wat gaan ze dit keer doen? Dat is spannend voor Bas en Jolijn! Vanaf 3 jaar.

Auteur en publicist Peter Smit schreef eerder de Luxe Gouden Boekjes Wouter bij de wegenwacht en Een dagje uit. Illustrator en stripmaker Jan Cleijne debuteerde in 2013 met de enthousiast ontvangen graphic novel Helden van de Tour. Dit is zijn eerste Gouden Boekje.

Feestelijke presentatie
Op donderdag 16 oktober wordt op de SpoorParade Amersfoort om 13.00 uur  het speciale Gouden Boekje ter gelegenheid van 175 jaar Spoor Feest in de trein feestelijk gepresenteerd. Illustrator Jan Cleijne en auteur Peter Smit signeren Feest in de trein van 13.00 tot 15.00 uur op de SpoorParade  Amersfoort in de SpoorParadeShop.

Actie!
Tot 9 november is het boekje te koop voor de speciale prijs van € 5,00 i.p.v. € 6,95 met de bon uit het 175 jaar Spoor kortingsbonnenboekje.Over de auteur

Hebban Crew

2137 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 175 jaar spoor: Feest in de trein

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken