Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

2000 lezers beginnen jaar met Hebban Reading Challenge

door Sander (Hebban Crew) 7 reacties
Op de kop af 2.000 lezers doen mee aan de Hebban Reading Challenge 2016. Samen willen ze meer dan 90.000 boeken lezen dit jaar. Het is overigens gedurende het hele jaar mogelijk om een (nieuwe) challenge op te starten.

De Challenge - zo werkt het

Wil jij van 2016 je spannendste leesjaar ooit maken? Wil jij nieuwe auteurs, genres en boeken ontdekken? Wil je graag meer lezen, maar komt het er niet van? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je: de Hebban Reading Challenge 2016. 

Aanmelden voor de Challenge is makkelijk. Je bedenkt hoeveel boeken je in 2016 wilt proberen te lezen en vult dat aantal hier in. In je profiel is je voortgangsbalk te zien en je kunt het hele jaar door boeken aanvinken die je voor je Challenge wilt gaan lezen. Zodra je een boek op 'gelezen' zet, telt je Challenge-balk die mee.


FAQ

Meer uitleg en antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden in de Challenge-FAQ. Heb je een vraag die daar niet beantwoord wordt, of kom je er niet helemaal uit, gebruik dan het contactformulier.


De 50 categorieën

In vijftig leescategorieën bieden we inspiratie en leestips. Je kunt de categorieën gebruiken voor je Challenge zoals je wilt. Vink ze allemaal af, of alleen de leuke, of stel je eigen categorieën vast.


Meer Reading Challenge

Er zijn nog veel meer leuke dingen te ontdekken aan de Challenge. Wat denk je van de Jokers, de Buzz, het minibieb-project, de Engelse boeken-optie... Volg de HRC2016-Page om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Start vandaag nog jouw challenge! 

 Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1055 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 2000 lezers beginnen jaar met Hebban Reading Challenge

 

Gesponsorde boeken