Hebban vandaag

Nieuws /

25 mei 2019 - Independent Bookstore Day

Vandaag, zaterdag 25 mei vindt voor de derde keer Independent Bookstore Day plaats, een dag waarop de onafhankelijke boekhandel gevierd wordt. Er worden door het hele land activiteiten georganiseerd én in de deelnemende boekhandels zijn bijzondere uitgaven te verkrijgen, alléén op deze dag. Zorg er dus voor dat je vandaag in de boekhandel doorbrengt en een flinke stapel boeken aanschaft. Met je shopervaringen in een blog, hier op Hebban, kun je je aankoopbedrag terugwinnen!

Bookstore Day | De specials | Deelnemende boekhandels & het programma | Win je aankoopbedrag terug!

Independent Bookstore Day

Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, nemen deel aan Independent Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters. Van Maartje Wortel tot Bert Wagendorp; van illustrator Floor Rieder tot kinderboekenschrijver Ted van Lieshout; van taalkunstenaar Diggy Dex tot cabaretier Emilio Guzman. Bovendien rijden er vijftien ‘surprise’ dichters in vijf auto’s langs boekhandels door het hele land. Op www.bookstoreday.nl vindt u vanaf 10 mei een overzicht van de activiteiten per deelnemende boekhandel. Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, van onder anderen Brett Easton Ellis (speciaal vervroegd op deze dag te krijgen), A.F.Th. van der Heijden (een exclusieve uitgave), Levi Weemoedt, Esther Verhoef en Yotam Ottolenghi (gesigneerde boeken), Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis (in een luxe editie) en de luxe boxset Neerlands Hoop in Bange Dagen (zeer scherp in prijs verlaagd).

Debat: ‘Lezen in tijden van Netflix’

Op 25 mei verschijnt de Nederlandse vertaling van het boek Lezen in tijden van Netflix (Cossee) van Felicitas von Lovenberg. De strijd om onze vrije tijd is genadeloos: het boek ondervindt grote concurrentie van sociale media en Netflix. Van 12:00 tot 14:00 uur vindt in boekhandel Broese Boekverkopers een debat plaats over ontlezing bij jongeren naar aanleiding van het boek Lezen in tijden van Netflix. Hoe krijgen we scholieren aan het lezen in tijden van Netflix?

Bookstore Day - speciale uitgaven

Dit zijn de specials van Bookstore Day, alleen op 25 mei te koop! Sommige titels zijn nieuw en nog nooit eerder verschenen, andere titels zijn speciaal voor deze dag door de auteur gesigneerd, opnieuw uitgegeven of scherp in prijs verlaagd. De prijzen zijn onder voorbehoud. Sommige titels zijn slechts in zeer kleine oplage beschikbaar. Wil je persé een bepaalde titel, informeer dan bij je boekhandelaar. En kom vroeg naar de winkel. Zo vergroot je je kansen.

Blog en win je aankoopbedrag terug!

Omdat wij bij Hebban altijd heel erg blij worden van flinke boekstapels en lezers graag horen vertellen over hun aanwinsten, gaan we een blogactie organiseren. Blog over jouw Bookstore Day-ervaring en win je volledige aankoopbedrag terug! Hoe werkt het? Dat lees je hier.

 Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 25 mei 2019 - Independent Bookstore Day

 

Overig

Bookstore Day 2019 - speciale uitgaven

op 16 mei 2019 door Hebban Crew 66 boeken 2 volgers 1 reactie 1 like
Gesponsorde boeken