Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Leesclubs /

3 x 'Hollandse nieuwe' in de Crimezone Leesclub

Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor deelname aan maar liefst drie boeken in de Crimezone Leesclub. De geselecteerde boeken zijn: 'En Passant' van Esther Kreukniet, 'In mijn bloed' van Milou van der Will en 'De onderkant van sneeuw' van Ilse Ruijters.

En Passant
Michelle ligt in een coma na een ernstig autoongeluk. Herinneringen aan haar zorgeloze leven komen in flarden voorbij. Een luxe leven in Kralingen met haar succesvolle man, twee kinderen, een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, vrienden, en alles in overvloed. Toch hunkert ze naar meer. Michelle stort zich in een hartstochtelijke affaire met de stoere Jacob, maar ze beseft niet dat iemand haar nauwlettend in de gaten houdt. Terwijl ze aan haar ziekenhuisbed gekluisterd is, lijken al haar geheimen aan het licht te komen. Kan ze haar familie wel vertrouwen? Niets is wat het lijkt, en Michelle moet vechten voor haar leven - en de waarheid.

Esther Kreukniet
Esther Kreukniet is editor bij Talkies Magazine, freelancejournaliste bij diverse tijdschriften waaronder Algemeen Dagblad / Rotterdams Dagblad, Jackies Magazine, LAF, Punt Uit etc. Tevens publiceerde ze drie boeken (Beau Ravage en Facade onder de naam Esther Blinker) en haar derde boek Carte Blanche is bij Uitgeverij Boekerij/Meulenhoff verschreven. Daarnaast heeft Esther Kreukniet haar PR & Communicatie adviesbureau die het midden- en kleinbedrijf regio Rotterdam adviseert op het gebied van communicatie, public relations en marketing strategie.

Dutch Media Uitgevers stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

                                                                                                ****************

In mijn bloed
Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die is misbruikt door pedo Rick V. De dader komt weg met een lage straf en in het kleine, Noord-Hollandse dorp Ringerdam blijft men bovendien nog heilig in zijn onschuld geloven. Benthe vindt het vonnis zo onrechtvaardig dat ze in haar wanhoop besluit om wraak te nemen. Voor Céline. In alle stilte bereidt ze een aanslag op Rick V. voor. Op de dag dat hij vrijkomt, zal ze hem liquideren.

Milou van der Will
Milou van der Will (1985) begon haar journalistieke carrière in de bladenwereld. Tegenwoordig werkt ze bij dagblad Metro, waar zij zich vooral bezighoudt met sociaal maatschappelijke onderwerpen. Ze verdiepte zich in de loverboy-problematiek en sprak met slachtoffers, hulpverleners en politie. Hun verhalen dienden als basis voor Van der Wills thrillerdebuut, Rood licht.

Dutch Media Uitgevers stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

                                                                                                         ****************

De onderkant van sneeuw
Hoe onschuldig ben je als je per ongeluk iemand doodrijdt? Een jonge vrouw rijdt per ongeluk een peuter dood en verdrinkt in een zee van schuldgevoelens. Wanneer twee jaar na dato haar eigen dochter met de dood wordt bedreigd, verliest ze de grip op zowel haar leven als haar gedachten. Zit ze onbewust zelf achter de dreigementen en is dit een manier om zichzelf te straffen? Of probeert één van haar vele vijanden haar gek te maken? In een uiterste wanhoopspoging zoekt de vrouw hulp bij een psychiater, maar dan lijkt haar leven pas echt te ontsporen... Ilse Ruijters schreef met De onderkant van sneeuw een geraffineerde en beklemmende thriller die je niet loslaat.

Ilse Ruijters
Ilse Ruijters is freelance tekstschrijfster en columniste. Ze schrijft voor bladen als Cosmopolitan en Fab Magazine. Nadat ze een aantal schrijfwedstrijden won, schreef ze met De onderkant van sneeuw haar debuut.

Dutch Media Uitgevers stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

                                                                                                     ****************

Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Lees vooraf de vier punten hieronder goed.

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in.
2. Vul in het tekstveld in waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub én of je 26 oktober op het Nederlands Thriller Festival in Zoetermeer aanwezig zult zijn of niet.
3. Je mag je aanmelden voor meerdere leesclubs, vul voor iedere leesclub een apart aanmeldingsformulier volledig in.
4. Onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Je vindt het formulier via deze link: Aanmeldformulier Crimezone leesclub.

Let op!:

  • De aanmelding sluit op maandag 20 oktober 2014 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen.
  • Alle gewonnen exemplaren worden door de betreffende auteur, gesigneerd overhandigd aan de winnaars op het Hebban|Crimezone Leesclub Special tijdens het Nederlands Thriller Festival in Zoetermeer. Er worden geen boeken naar huisadressen verzonden.
  • Datum en aanvang Leesclub Special: zondag 26 oktober, 11:30 uur tot 12:30 uur in de kleine zaal van het Stadstheater in Zoetermeer. Presentatie is in handen van Jasper Henderson, verder zijn aanwezig: Milou van der Will, Esther Kreukniet en Ilse Ruijters.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban|Crimezone.nl van het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.


Over de auteur

Hebban Crew

2426 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 3 x 'Hollandse nieuwe' in de Crimezone Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Esther Kreukniet

Esther Kreukniet

Ik ben schrijfster, journaliste & senior copywriter. Mijn vijfde thriller Nobles...

Milou van der Will

Milou van der Will

Milou van der Will (1985) is schrijver en freelance journalist. Ze begon haar jo...

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters (1979) schrijft psychologische thrillers. Haar debuut, De onderkan...