Advertentie

Hebban vandaag

Community /

50 lezers gezocht voor de buzz met 'Het negende gebod' - doe je mee?

door Hebban Crew 12 reacties
Chris Houtman werd voor zijn debuutthriller 'Akte van berouw' genomineerd voor de Bookspot Gouden Strop. Onlangs verscheen de tweede thriller van de scenarioschrijver die zijn interessegebied heeft in religieuze kwesties. Op Hebban zoeken we 50 lezers voor een buzz campagne met 'Het negende gebod'. Doe je mee?

Als bij een antiquariaat in Parijs een onbekende tekst van de Romeinse schrijver Plinius de Jongere te koop wordt aangeboden, beseft Anthony Mulligan, conservator van het British Museum, dat hij op een historisch unicum is gestuit.

Tegelijkertijd wordt de Nederlandse scenarioschrijfster Esther van Baerle gevraagd voor een internationale speelfilm die de vrouwenhaat binnen de Rooms-Katholieke Kerk aan de kaak wil stellen op basis van ditzelfde Plinius-document. Als Esther voor haar research op bezoek gaat bij haar vroegere professor, expert op het gebied van manuscripten uit de oudheid, treft ze hem aan in zijn werkkamer, badend in het bloed, vermoord.

Ze doet vervolgens een beroep op de geschiedkundige expertise van Anthony Mulligan, die vroeger luitenant in het elite-SAS-corps van het Britse leger blijkt te zijn geweest. Samen worden ze meegezogen in een meedogenloze intrige, waarbij zij de militante en duistere kanten ontdekken van de oerconservatieve katholieke organisatie het Legioen van Christus.

Niet alleen ontdekken zij hoe Maria Magdalena en andere belangrijke vrouwen in de eerste eeuwen van het christendom werden verketterd, maar ook hoe gevaarlijk fake news uit de christelijke oudheid zelfs vandaag nog kan zijn. Worden zij slachtoffer van religieuze fanatici die 'het ware geloof' en de onderdrukking van de vrouw verdedigen?

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Het negende gebod is onlangs verschenen bij Karakter Uitgevers.

Doe mee met de Hebban Buzz!

Smaakt deze Sneak Preview naar meer en wil je graag ontdekken welke geheimen verborgen zijn in Het negende gebod? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Buzz met dit boek. We zoeken 50 lezers, die vier social media-berichten (Facebook, Twitter, Instagram) plaatsen over het boek én een recensie op Hebban óp 17 juli. Meer weten over buzzen, kijk hier.

We verwachten vier actieve buzz-momenten van je als je bent ingeloot:

  • We verwachten dat je de ontvangst van het boek meldt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. Dit kun je doen met een foto (leuk!) of met een beschrijving van wat je verwacht van het boek. Roep niet alleen 'Ik heb het boek ontvangen!', want dat maal 50 is niet zo spannend. 
  • We verwachten dat je minimaal twee leesupdates deelt, respectievelijk 1 week en 2 weken na ontvangst van het boek, op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. In de eerste leesupdate willen we graag weten wat je eerste indruk is van het boek. In de tweede leesupdate horen we graag wat je tot dan toe het spannendste vindt aan de thriller(zonder spoilers natuurlijk!).
  • We verwachten dat je óp 17 juli een recensie (minimaal 150 woorden) van het boek schrijft op Hebban en de link daarvan plus een spetterend citaat uit je eigen recensie deelt op op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz.

Ja, ik doe graag mee!Over de auteur

Hebban Crew

2126 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 50 lezers gezocht voor de buzz met 'Het negende gebod' - doe je mee?

 

Gerelateerd

Over

Chris Houtman

Chris Houtman

Chris Houtman was na een carriëre in het Amsterdamse Theater De Engelenbak jare...

Hebban Spots

Buzz - Het negende gebod

19 volgers

Welkom bij de Buzz Spot voor de thriller Het negende gebod, van Chris Houtman (Karakter Uitgevers). We gaan buzzen! Onze hashtag is #hebbanbuzz.Heb je een vraag, mail dan naar vandaag@hebban.nl. De...

Gesponsorde boeken