Advertentie

Hebban vandaag

Community /

50 lezers mogen thriller 'Soms lieg ik' buzzen - doe je mee?

door Hebban Crew 17 reacties
Op 5 juni verschijnt 'Soms lieg ik', de zenuwslopende en meeslepende debuutthriller van schrijver en journalist Alice Feeney. Op Hebban lees je nu al een voorproefje. Smaakt het naar meer? Dan hebben we voor 50 lezers alvast een exemplaar liggen voor een Hebbanbuzz-project, waarbij je vier social media-berichten over het boek plaatst en óp 20 juni een recensie op Hebban schrijft. Zin in?

'For fans of twisty, dark thrillers, this is the one. Fabulously written voices and a plot that keeps you guessing until the very end.'

Amber Reynolds ligt in coma. Ze kan zich niet herinneren hoe dat is gebeurd. Maar ze weet dat het geen ongeluk was… Ze heeft het zogeheten locked-in-syndroom: ze hoort alles, maar kan zich niet bewegen en kan niet praten. Doodsbang, opgesloten in haar eigen lichaam, probeert ze haar herinneringen van de afgelopen week te reconstrueren. Met een echtgenoot die niet meer van haar houdt, een zus met een geheim en een ex die nog steeds door haar geobsedeerd is, weet Amber dat er iemand liegt over wat er met haar gebeurd is. Haar leven is nog steeds in gevaar. Lukt het haar wakker te worden voor het te laat is?

Er zijn drie dingen die je over me moet weten:

1. Ik lig in coma
2. Mijn man houdt niet meer van me
3. Soms lieg ik

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Soms lieg ik verschijnt op 5 juni bij Uitgeverij A.W. Bruna.

'A bold and original voice. I loved this book.'

Doe mee met de Hebban Buzz!

Smaakt deze Sneak Preview naar meer en wil je graag ontdekken hoe spannend Soms lieg ik is? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Buzz met dit boek. We zoeken 50 lezers, die vier social media-berichten (Facebook, Twitter, Instagram) plaatsen over het boek én een recensie op Hebban óp 20 juni. Meer weten over buzzen? Kijk hier

'Fiendishly clever - an absolute masterclass in plotting and narrative design.'

We verwachten vier actieve buzz-momenten van je als je bent ingeloot:

  • We verwachten dat je de ontvangst van het boek meldt op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. Dit kun je doen met een foto (leuk!) of met een beschrijving van wat je verwacht van het boek. Roep niet alleen 'Ik heb het boek ontvangen!', want dat maal 50 is niet zo spannend.
  • We verwachten dat je minimaal twee leesupdates deelt, respectievelijk 1 week en 2 weken na ontvangst van het boek, op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz. In de eerste leesupdate willen we graag weten wat je eerste indruk is van het boek. In de tweede leesupdate horen we graag wat je tot dan toe het spannendste vindt aan de roman (zonder spoilers natuurlijk!).
  • We verwachten dat je óp 20 juni een recensie (minimaal 150 woorden) van het boek schrijft op Hebban en de link daarvan plus een  spetterend citaat uit je eigen recensie deelt op op social media met gebruik van de hashtag #hebbanbuzz.


Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 50 lezers mogen thriller 'Soms lieg ik' buzzen - doe je mee?

 

Gerelateerd

Over

Alice Feeney

Alice Feeney

Alice Feeney is schrijver en journalist. Ze werkte 15 jaar bij de BBC als versla...

Hebban Spots

Buzz - Soms lieg ik

25 volgers

Welkom bij de Buzz Spot voor de thriller Soms lieg ik van Alice Feeney (Uitgeverij Signatuur). We gaan buzzen! Onze hashtag is #hebbanbuzz.Heb je een vraag, mail dan naar vandaag@hebban.nl. De...

Gesponsorde boeken