Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

500 boekentips!

door Hebban Crew 23 reacties
Sinds de start van de Hebban Boekentipper 2.0 in april zijn er ruim 500 boekentippers van lezers beantwoord door onze drie hulplijnen: specialisten, genreclubs en boekverkopers. Om dat prachtige aantal te vieren samen met jullie belonen we de leukste en meest originele aangevraagde boekentippers met een boekenbon van 20,- euro, zodat je meteen je leestip aan kunt schaffen!

Hoe werkt dat precies? Het begint allemaal met het aanvragen van een leestip via de Hebban Boekentipper:

Vraag een Boekentippertip aan

De voorwaarden zijn:

1. Je geeft in het Boekentipper-formulier een originele en leuke toelichting over wat je zoekt in een leestip.

2. Je hebt een actief en ingevuld Hebban-profiel. Dat betekent dat je een profielafbeelding hebt, een profieltekst en meerdere boeken op je planken. Tip: zet je profiel niet op 'afgeschermd' als je een tipper aan wilt vragen, want het is voor de hulplijnen dan niet mogelijk om op je planken te kijken voor inspiratie. Bovendien kunnen ze niet zien wat je al gelezen hebt en aan het lezen bent. 

3. Je deelt de ontvangen Boekentippertip met hashtag #hebbanboekentipper op social media met daarbij wat je van de ontvangen leestip vindt.

4. De Hebban redactie kiest op onregelmatige basis een Boekentipper-aanvrager uit die de boekenbon zal ontvangen. Je ontvangt dan een mailtje waarin we je om je postadres vragen, zodat we de plastic boekenbonkaart op kunnen sturen. Krijg je je tip van een boekverkoper, dan is vanzelfsprekend heel sympathiek om het betreffende boek ook op diens webshop aan te schaffen en dat kan (op de meeste webshops) met de code op de boekenbon!

5. Met meer tippers maak je niet per se meer kans. Alleen de allerleukste en meest originele tippers komen in aanmerking voor een boekenbon.

Vraag een Boekentippertip aan

 


Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 500 boekentips!

 

Gesponsorde boeken