Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

6x een spannende zomervakantie

door Soraya Vink (crew) 6 reacties
De zomervakantie staat voor de deur, tijd om onze koffers te pakken. Lees jij graag een vakantiethriller of wil je vanuit je eigen tuin 'afreizen' naar een exotische bestemming? Hebban selecteerde 6 spannende zomervakanties voor je!

Op de Europese tour

Liever niet te ver weg van huis maar toch een andere cultuur opsnuiven? We beginnen onze tour voor een spannende zomervakantie binnen Europa. De Nederlandse schrijfster Marelle Boersma zocht zelf haar geluk voor geruime tijd in Portugal waar ze inspiratie vond voor een serie 'Ik vertrek'-thrillers. In Ciao Sicilia, de titel zegt het al, reizen we af naar het Italiaanse eiland waar hoofdpersoon Anne een nieuwe start moet maken nadat ze alle schepen achter zich heeft moeten verbranden.

Volgende stop is het Franse Auvergne waar het gezin van Nadine en Mark King is neergestreken na een verhuizing. In Pain au chocolat, geschreven door Ellen de Vriend, volgen we het wel en wee van het gezin dat een camping op het platteland heeft overgenomen. Na een oproep voor hulptroepen, arriveert er een bekende gast voor Nadine op de camping. Maar of ze zo blij is om hem te zien, is nog maar de vraag. Voor wie nog even wil blijven hangen in een andere streek van Frankrijk, leest Nice van Kiki van Dijk. De zonnige stad herbergt echter een aantal duistere geheimen waar toeristen geen weet van hebben. Als Jacky wordt benaderd dat haar zus Christine door een val in coma is geraakt, blijkt dit het startschot van een mysterieus geheim te zijn.

Viva España in de nieuwe thriller van Linda van Rijn, pak je koffers maar om mee te reizen naar Costa Brava. De Nederlandse Irene worstelt met de toekomst van haar relatie met echtgenoot Jacco, maar de zomervakantie staat voor de deur en hun kinderen Nikki en Stef verheugen zich op de jaarlijkse campingvakantie aan de Costa Brava. In Spanje wordt de sfeer beter, tot Irene de Nederlander Bob ontmoet.

Tropisch paradijs

Volgende bestemming is Bora Bora in de thriller De duik van Catherine SteadmanErin is een documentairemaker die op het punt staat door te breken. Haar man Mark is een knappe investeringsbankier met grote plannen. Om hun liefde te vieren gaan ze op een romantische reis naar het tropische eiland Bora Bora, waar ze genieten van de zon, het strand en elkaar. Maar dan, als ze gaan duiken in de helderblauwe zee, vinden ze iets in het water... 

Eilanden van dichtbij en ver weg staan centraal in de nieuwe verhalenbundel van Suzanne Vermeer. In De eilanden reizen we van Ameland tot Bali, van Cyprus tot Curaçao, van Mallorca tot Pampus. Korte zomerthrillers ideaal om te lezen aan de rand van het zwembad voordat je weer een duik neemt.
Welk boek wordt jouw ideale zomerthriller? Laat het weten in een reactie onder dit artikel!Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: 6x een spannende zomervakantie

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken