Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

7Days Reading Challenge: het decemberboek!

door Lindy (Hebban Crew) 1 reactie
In januari lanceerden Hebban en 7Days een speciale Reading Challenge voor Young Adults. Vandaag maken we het állerlaatste boek van 2016 bekend. In december lezen we ‘Duizend hoog’ van Katherine McGee. Maak nog een laatste keer kans op een geweldig YA-verhaal voor jouw challenge en doe mee met de Hebban Leesclub!

Het afgelopen jaar selecteerde de redactie van Hebban elke maand een bijzondere YA-roman. Deelnemers aan de challenge konden het boek winnen, maar natuurlijk ook aansluiten met een eigen exemplaar. We naderen nu het einde van het jaar en dus is het tijd om aan het allerlaatste boek van deze leesuitdaging te beginnen. En wel een bijzondere, want we knopen er gewoon een online leesclub aan vast!  

Hoe hoger je klimt, hoe dieper de val: Duizend hoog van Katherine McGee is het twaalfde en daarmee allerlaatste boek in de 7Days Reading Challenge! We geven natuurlijk weer 25 exemplaren weg, maar dit keer alleen aan challengedeelnemers die zich inschrijven voor de bijbehorende online leesclub. Nog nooit meegedaan met een Hebban Leesclub en geen idee wat je daarvan moet verwachten? Lees dan even dit.

Heb jij aan het eind van 2016 alle twaalf geselecteerde YA-boeken gelezen en van elke verhaal een recensie geschreven, dan maak je kans op mooie prijzen! Zorg dat de twaalf recensies uiterlijk op 15 januari op jouw Hebban-profiel te vinden zijn, dan speel je automatisch mee.  

Het decemberboek: Duizend hoog van Katherine McGee  

Schrijfster Katherine McGee werkte aan tv-series als Pretty Little Liars en De 100. Haar debuut doet denken aan een futuristische versie van de serie Gossip Girl. Roddels, romantiek en geheimen die bewaard moeten worden, maar dan een eeuw in de toekomst. In 2118 is New York de stad van innovatie en dromen. Iedereen wil iets bereiken, maar heeft daardoor ook veel te verliezen. Mensen die het helemaal gemaakt hebben wonen helemaal bovenin de duizend-verdiepingen-tellende woontorens. Vijf tieners proberen hun plekje daar te veroveren. Maar dan springt een meisje van de bovenste woonlaag van haar wolkenkrabber. Haar dood brengt een schandaal aan het licht dat zowel de elite op de bovenste verdieping als de gewone bewoners van de laagste verdiepingen aangaat.  

Inschrijven

Heb je je al ingeschreven voor de 7Days Reading Challenge? Het kan nog steeds, dan maak je direct kans op het twaalfde YA-boek van de maand. We verloten er vijfentwintig - exclusief voor de deelnemers aan de 7Days Reading Challenge! Wat moet je doen:

    

Stap 1: Meld je hier aan voor de 7Days Reading Challenge als je dat nog niet hebt gedaan
Stap 2: Wil je daarna kans maken op Duizend hoog en meedoen met de online leesclub? Schrijf je dan hier in.

2017

Heb je dit jaar niet meegedaan met de challenge, of wil je jezelf volgend jaar juist wéér uitdagen? Houd Hebban in de gaten, want eind december starten we de Hebban Reading Challenge voor 2017! 

Schrijf je snel in voor de Reading Challenge-nieuwsbrief en we sturen je een berichtje zodra je je persoonlijke leesuitdaging voor het nieuwe jaar kunt opstarten. Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

829 volgers
430 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 7Days Reading Challenge: het decemberboek!

 

Gerelateerd

Over

Katharine McGee

Katharine McGee

Katharine McGee is geboren in 1988 in Mattoon, Illinois. Eerder werkte ze als re...

Hebban Spots

7Days Reading Challenge

147 volgers

12 boeken, 12 maanden, 1 uitdaging. Boekensite Hebban.nl en jongerenkrant 7Days organiseren een speciale Reading Challenge voor Young Adults. Elke maand selecteert de redactie van Hebban een...


Gesponsorde boeken