Advertentie

Hebban vandaag

Community /

7Days Reading Challenge: het februari-boek

door Lindy (Hebban Crew) 3 reacties
Vorige week lanceerden Hebban en 7Days een speciale Reading Challenge voor Young Adults. Vandaag maken we al het tweede boek van het jaar bekend. In februari lezen we ‘NODIG’ van Joelle Charbonneau. Meld je aan en maak kans op deze YA-thriller!


Doe je al mee aan de 7Days Reading Challenge? Elke maand selecteert de redactie van Hebban een bijzondere YA-roman, waarvan we een groot aantal verloten, maar je kunt natuurlijk ook met een eigen exemplaar meelezen. In totaal bestaat de challenge dus uit twaalf titels. Maar wees gerust: de challenge is is geen wedstrijd. Je leest in je eigen tempo, wanneer jij wilt. Natuurlijk mag je ook méér lezen dan de twaalf boeken die wij voor je selecteren. Hebben we je al overtuigd?  

Nog een goede reden om mee te doen...

Aan het einde van het jaar maak je kans op mooie prijzen! Heb je aan het eind van 2016 alle twaalf geselecteerde boeken gelezen en een recensie geplaatst op Hebban, dan speel je automatisch mee met het Hebban Prijzengala volgend jaar januari. We verloten daarin heel veel toffe cadeaus voor liefhebbers van YA-romans. 

Het tweede boek van de 7Days Reading Challenge is NODIG van Joelle Charbonneau

Stel je voor: naast Facebook en Twitter is er een nieuw sociaal medium waarvoor je je kunt aanmelden. Het heet NODIG. Om toegang te krijgen moet je een eenvoudige vraag beantwoorden: wat heb je nodig? Een nieuwe smartphone of die prachtige designertas? In ruil voor een schijnbaar simpele opdracht, willigt het platform je verzoek in. Iedereen doet het. Dus waarom jij niet? Ook Kaylee Dunham heeft iets nodig: een nier voor haar zieke broer. Ze heeft niks te verliezen. Toch? Maar ja, niemand krijgt iets voor niets...

Als tweede boek in de 7Days Reading Challenge selecteerde Hebban de nieuwste YA-thriller van Joelle Charbonneau. Deze populaire schrijfster is bekend van haar succes- volle De Test-trilogie. Klaar voor een leesuitdaging en benieuwd naar NODIG?

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in en maak direct kans op het tweede YA-boek van de maand. We verloten er vijfentwintig - exclusief voor de deelnemers aan de 7 Days Reading Challenge!

Wat moet je doen:


Stap 1: Meld je hier aan voor de 7Days Reading Challenge   
Stap 2: Wil je daarna kans maken op NODIG? Vul dan ook het formulier van deze winactie in.    Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 7Days Reading Challenge: het februari-boek

 

Gerelateerd

Over

Joelle Charbonneau

Joelle Charbonneau

Joelle Charbonneau (1974) is een Amerikaanse schrijfster, acteer- en stemcoach. ...

Hebban Spots

7Days Reading Challenge

147 volgers

12 boeken, 12 maanden, 1 uitdaging. Boekensite Hebban.nl en jongerenkrant 7Days organiseren een speciale Reading Challenge voor Young Adults. Elke maand selecteert de redactie van Hebban een...

Gesponsorde boeken