Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban Adventskalender 2017: elke dag een cadeau!

door Hebban Crew 57 reacties
De feestmaand staat op het punt van beginnen en dat laat Hebban natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar maken we er zelfs iets heel bijzonders van, speciaal voor onze lezers. Bereid je voor om vanaf 1 december vierentwintig dagen af te tellen tot kerst met de Hebban Adventskalender en héél veel mooie weggeefacties.


Wat is er leuker dan ouderwets aftellen naar Kerstmis met een adventskalender? Daarom ontwierp Hebban een eigen digitale kalender waarmee de sfeervolle decembermaand voor boekenfans nóg leuker wordt. Op een speciaal daarvoor ingericht Hebban-kanaal staan de vierentwintig deurtjes van de Hebban Adventskalender al klaar die vanaf 1 december een voor een opengezet zullen worden. Achter de deurtjes bevinden zich speciale presentjes voor onze Hebban-bezoekers. Natuurlijk verklappen we nog niet wat er in de cadeautjes zit, maar je kunt denken aan exclusief voor Hebban geschreven kerstverhalen, fantastische e-booksdownloads en mooie kortingen.

Je hebt gegarandeerd prijs in deze gezellige decembermaand op Hebban!

‘Het idee voor deze kalender ontstond al in september, dan begin ik als groot liefhebber al af te tellen naar Kerstmis,’ zegt Hebban-redacteur Lindy de Jong. ‘Toch is de voorpret altijd nog tien keer leuker dan de kerstdagen zelf en dus willen we die sfeervolle decemberweken van verwachting en gezelligheid ten volle benutten op Hebban. Hoewel de kerstgedachte natuurlijk niet draait om het krijgen van cadeautjes, willen we onze bezoekers zo wel bedanken voor het afgelopen jaar. Op de Hebban-redactie én op de website zelf viert de christmas spirit namelijk elke dag hoogtij en dat komt door het enthousiasme van onze lezersschare die elke dag groeit.’  

Neem vast een kijkje op het kanaal van de Hebban Adventskalender. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief. Op die manier ontvang je van 1 t/m 24 december elke ochtend een notificatie als een nieuw deurtje van de Hebban Adventskalender geopend is.          



Over de auteur

Hebban Crew

2127 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2017: elke dag een cadeau!

 

Gesponsorde boeken