Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Aankondiging | De Hebban Feelgood Week

door Hebban Crew 23 reacties
Voor het eerst organiseert Hebban in de laatste week van november de Hebban Feelgood Week. Van zaterdag 25 november t/m vrijdag 1 december vind je iedere dag een artikel op je favoriete boekensite dat in het teken staat van boeken die je na het lezen met een goed gevoel dichtslaat.


‘Na de Thriller Tiendaagse en de Fantasy Week kan een week waarin het feelgood-genre centraal staat niet uitblijven,' zegt Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen. 'Feelgood is populair op Hebban. Als we daar al twijfels over hadden, dan zouden ze na de afgelopen Hebban Awards in één klap verdwenen zijn. Feelgood is here to stay en dat niet in de laatste plaats door het ongeremde enthousiasme van de leden van de Feelgood Club van Tien. De Hebban Feelgood Week wordt een feestje, dat kunnen we je wel beloven!’ 

Wat kun je verwachten?

Vanaf zaterdag 25 november staat er een week lang iedere dag een feelgoodartikel voor je klaar: lees een interview met schrijfster Jenna Blum, laat je verleiden door voorpublicaties van binnenkort te verschijnen romans én door uitgevers die vooruitblikken op al het nieuws in 2018, ontdek de favoriete feelgood van Hebban-bezoekers, kom te weten welke boeken je nog moet lezen voor de verfilmingen volgend jaar op het witte doek te zien zijn, schrijf je in voor een LuisterLeesclub en meer..!    

In de Hebban Feelgood Week laten we je zien dat feelgood verder gaat dan chicklits en doktersromans. Natuurlijk werken we samen met onze tien enthousiaste ambassadeurs van We Love Feelgood, die zich verdiepten in het belang van diversiteit in feelgoodromans en daar een lezenswaardig artikel over schreven. Neem vooral ook een kijkje op hun spot, waar de Feelgood Club van 10 hun favoriete genre nog eens extra in de spotlight zet. 

Ben je erbij volgende week?Over de auteur

Hebban Crew

2444 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Aankondiging | De Hebban Feelgood Week

 


Gesponsorde boeken