Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Aanmelden Debuten Leesclub: 'De mannen van Raan'| Martine de Jong

De eerste Hebban Debuten Leesclub was een groot succes! Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor deelname aan de tweede Debuten Leesclub! We lezen de debuutroman 'De mannen van Raan' van Martine de Jong, die eerder deze maand is verschenen.

De leesclub gaat begin april van start in de Hebban Debuten Leesclub. Uitgeverij Podium stelt 15 vooruitexemplaren beschikbaar. Deelnemen is voor iedere geregistreerde Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Wat moet je daarvoor doen?

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in.
2. Vul in het tekstveld in waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De aanmelding sluit op woensdag 8 april 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde ‘Vóór het lezen’ als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd. 
  • Van deelnemers die in aanmerking komen voor een leesexemplaar wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek plaatsen.

Over De mannen van Raan :
Per Pennings is programmeur. Uit angst zijn lot in de handen van een ander te leggen, leeft hij zo veel mogelijk op zichzelf. Totdat hij verliefd wordt op Raan. Als een wervelwind komt ze zijn leven binnen: ze kookt voor hem, neemt hem mee op sleeptouw en stelt hem voor aan haar familie. Tot Pers verbazing woont ze met haar 26 jaar nog thuis bij haar moeder en broers. Hoe meer hij probeert Raan te begrijpen, hoe meer ze op afstand komt. Steeds meer mannen duiken op in het leven van Raan en Per doet zijn best om alles te vatten in schema s en lijsten. Een ding is duidelijk: hij heeft niet langer de touwtjes in handen. De mannen van Raan is het even spannende als tragikomische debuut van Martine de Jong.

"Martine de Jong laat zien dat liefde uiteindelijk de allermoeilijkste puzzel is."
-Ionica Smeets

"Een romantisch doolhof, waar je met veel liefde in wilt blijven verdwalen. Een heel erg mooi boek!"  -Arjen Lubach

Over Martine de Jong:
Martine de Jong (1975) houdt sinds 1999 een dagelijks weblog bij op 10e.nl. Inmiddels wordt ze maandelijks gevolgd door 75.000 unieke bezoekers. Voorts is ze bekend van haar recensies van Boer zoekt vrouw en Wie is de mol? voor Recensiekoning. De mannen van Raan is haar romandebuut.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Aanmelden Debuten Leesclub: 'De mannen van Raan'| Martine de Jong

 

Gerelateerd

Over

Martine de Jong

Martine de Jong

Blogger, schrijver, recensiekoning, team #zml, widm-recaps voor Volkskrant.nl. ...

Gesponsorde boeken