Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Aanmelden eerste Hebban-Debuten-Leesclub: 'Liever geen applaus voor ik leef' | Sander van Leeuwen

door Daphne van Rijssel (crew) 3 reacties
Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor deelname aan de eerste Hebban-Debuten-Leesclub! We lezen de debuutroman 'Liever geen applaus voor ik leef' van Sander van Leeuwen, die in april verschijnt. Uitgeverij Meulenhoff|Boekerij stelt 15 vooruitexemplaren beschikbaar.

De leesclub gaat in maart van start in de Hebban Debuten Leesclub. Deelnemen is voor iedere geregistreerde Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Wat moet je daarvoor doen?

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in.
2. Vul in het tekstveld in waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De aanmelding sluit op donderdag 5 maart 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde ‘Vóór het lezen’ als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd. 
  • Van deelnemers die in aanmerking komen voor een leesexemplaar wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek plaatsen.

Over Liever geen applaus voor ik leef :
Het leven van de twintiger Thomas zit op slot. Hij heeft het gevoel een toevallige bijkomstigheid te zijn van andere levens. Zijn dagen zijn een aaneenschakeling van herhalingen. Thomas probeert zichzelf wanhopig in beweging te zetten, maar er verandert niets.Dan krijgt hij een brief van een meisje dat hij niet kent: Anna. Ze woont in Schotland en stuurt hem zeer persoonlijke ontboezemingen. Thomas kan het tegen wil en dank niet laten om terug te schrijven, en er ontstaat een briefwisseling. De brieven worden steeds somberder, alles in Anna s leven lijkt zwart te zijn. Het doet Thomas denken aan zijn beste vriend Frank, die een aantal jaren geleden uit het leven stapte. Op een dag vraagt Anna Thomas om haar op te zoeken. Dat is de vonk die hem eindelijk tot leven wekt: gedreven door schuldgevoel over de geschiedenis van Frank, besluit hij te gaan. Hij moet Anna redden. Maar zo eenvoudig blijken de zaken niet te liggen.

Lezersreacties op TenPages.com:

"Zo bloedmooi; Sander verwoordt ogenschijnlijk kleine gevoelens die je leven diep raken en een belofte van verandering in kunnen houden, als je maar durft. Op een griezelige manier troostend."

"Ik ben onder de indruk."

Over Sander van Leeuwen:
Sander van Leeuwen (1986) heeft psychologie gestudeerd in Leiden. Tijdens zijn studie schreef hij liedjes en korte verhalen. Zijn romanidee zette hij op TenPages, waar hij direct werd opgemerkt. Van Leeuwen woont in Leiden en werkt in Den Haag, is getrouwd en heeft een zoon.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Aanmelden eerste Hebban-Debuten-Leesclub: 'Liever geen applaus voor ik leef' | Sander van Leeuwen

 

Gerelateerd

Over

Sander van Leeuwen

Sander van Leeuwen

Sander van Leeuwen (1986) heeft psychologie gestudeerd in Leiden. Tijdens zijn s...

Gesponsorde boeken