Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Aanmelden YA Leesclub: Virus – Mirjam Mous

Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor een nieuwe Hebban Young Adult Leesclub! In de vierde YA Leesclub richten we ons op de langverwachte nieuwe YA-thriller van Mirjam Mous: 'Virus'! Uitgeverij Van Holkema & Warendorf stelt vijftien exemplaren beschikbaar voor vijftien gelukkige Hebban-gebruikers!

De bestsellerschrijfster van Boy 7 heeft bovendien toegezegd vragen van de leesclubdeelnemers te beantwoorden! Een extra reden om je vol enthousiasme op het lezen van haar boek te storten.

De leesclub gaat in mei van start in de Hebban Young Adult Leesclub. Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Wat moet je daarvoor doen?

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier via het giveaway-kader rechts van dit artikel.
2. Vul in het tekstveld in: je leeftijd + waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:
* De inschrijfperiode sluit op woensdag 6 mei april 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde ‘Vóór het lezen’ als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Aanmelders uit de genredoelgroep (15 – 25 jaar) krijgen voorrang op overige aanmeldingen.
* Van deelnemers die in aanmerking komen voor een leesexemplaar wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek plaatsen.

Ook als je het boek zelf al in bezit hebt, kun je natuurlijk met je eigen exemplaar meedoen aan de discussie op de Leesclub Pagina.

Over het boek: 

Kris, een jongen die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette, is met zijn neef op vakantie. Ze rijden door de bergen als er een hevig noodweer losbarst. Dan schrikt Kris zich het apelazarus. Er loopt een man op de weg! Zijn neef kan hem niet meer ontwijken…

De jongens raken in paniek en slaan op de vlucht. Ze komen terecht in Odrín, een Spaans bergdorp, dat altijd in de schaduw ligt. Er hangt een unheimische sfeer en de meeste bewoners zijn nors en soms ronduit bedreigend. Kris en zijn neef willen zo snel mogelijk verder reizen, maar het lijkt wel alsof alles en iedereen dat tegenwerkt. Ze besluiten er stiekem vandoor te gaan. De enige toegangsweg blijkt met hekken afgesloten en wordt door gewapende mannen bewaakt. Omdat er een besmettelijk virus rondwaart, mag niemand het dorp nog in of uit...

Lees hier vast een fragmentOver de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Aanmelden YA Leesclub: Virus – Mirjam Mous

 

Gerelateerd

Over

Mirjam Mous

Mirjam Mous

De Nederlandse Mirjam Mous is schrijfster van jeugdboeken voor zowel jonge als i...

Gesponsorde boeken