Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Aanmelden YA-Leesclub: Waar het licht is – Jennifer Niven

Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor een nieuwe Hebban Young Adult Leesclub! In de vijfde leesclub richten we ons op het Young Adult-debuut van schrijfster Jennifer Niven: ‘Waar het licht is’! Uitgeverij Moon stelt vijftien exemplaren beschikbaar voor vijftien gelukkige Hebban-gebruikers! 


De leesclub gaat in juni van start in de Hebban Young Adult Leesclub. Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Wat moet je daarvoor doen?   

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier via deze link.
2. Vul in het tekstveld in: je leeftijd + waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.   

Let op!:
* De inschrijfperiode sluit op woensdag 10 juni 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde ‘Vóór het lezen’ als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Aanmelders uit de genredoelgroep (15 – 25 jaar) krijgen voorrang op overige aanmeldingen.
* Van deelnemers die in aanmerking komen voor een leesexemplaar wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek plaatsen.   

Ook als je het boek zelf al in bezit hebt, kun je natuurlijk met je eigen exemplaar meedoen aan de discussie op de Leesclub Pagina.   

Over het boek
Theodore Finch is gefascineerd door de dood en wil een einde aan zijn leven maken, maar elke keer gebeurt er iets waardoor hij het toch niet doet. Violet Markey telt de dagen af tot haar diploma-uitreiking, zodat ze het bekrompen stadje waar ze opgroeit voorgoed achter zich kan laten en niet langer geconfronteerd hoeft te worden met de pijnlijke herinneringen aan haar gestorven zus.  

Wanneer Finch en Violet elkaar op de rand van de hoge klokkentoren op school ontmoeten, is het niet helemaal duidelijk wie wie redt. Maar vanaf dat moment groeit er iets van vriendschap tussen hen. Langzaam maar zeker geven ze hun geheimen aan elkaar prijs: Violet ontdekt dat Finch niet de enge freak is waar iedereen hem voor houdt en Finch leert Violet weer van het leven te houden. Violet bewaart Finch' geheim angstvallig, maar kent zij wel al zijn geheimen?  

Meer lezen
Waar het licht is was onlangs Boek van de Week op Hebban Young Adult.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Aanmelden YA-Leesclub: Waar het licht is – Jennifer Niven

 

Gerelateerd

Over

Jennifer Niven

Jennifer Niven

Jennifer Niven schreef eerder voor volwassenen. Waar het licht is is haar eerste...

Hebban Spots

Hebban YA Leesclub

495 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken