Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Achtste Harry Potter boek op komst

door Soraya Vink (crew) 3 reacties
Fansite The Rowling Library speculeerde eerder al over de verschijning van een achtste Harry Potter boek, maar het literaire agentschap van J.K. Rowling geeft vandaag eindelijk uitsluitsel. Er is een achtste Harry Potter boek op komst.

Het zal gaan om het script van het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child Parts I & II, dat deze zomer in première zal gaan in Londen. Het script zal in boekvorm worden uitgegeven en wordt op 31 juli gepubliceerd, een dag nadat het toneelstuk in première is gegaan. Het boek zal uit twee versies komen te bestaan (een 'special rehearsal edition' en 'definitive collector's edition') omdat er nog aanpassingen aangebracht kunnen worden in het script van het toneelstuk.

Volgens de uitgever is men tot deze beslissing gekomen door de overweldigende vraag van het lezerspubliek wereldwijd en om de lezers die het toneelstuk in Londen niet kunnen bezoeken toch een kijkje in het verhaal te kunnen geven.

Er zal tevens een e-book worden gepubliceerd via Pottermore, het digitale platform waarop Rowlings boeken beschikbaar worden gesteld voor het publiek.

(Bron: Publisher Weekly)Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Achtste Harry Potter boek op komst

 

Gerelateerd

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Gesponsorde boeken