Hebban vandaag

Nieuws /

Achtste Harry Potter-verhaal

door Debbie (Hebban Crew) 10 reacties
Halleluja, er is een achtste Harry Potter-verhaal. 'Harry Potter and the Cursed Child' gaat verder waar 'De Relieken van de Dood' eindigden. Onduidelijk is echter of het verhaal in boekvorm zal gaan verschijnen. Het wordt aan de wereld gepresenteerd als toneelstuk in twee delen, waarvan de wereldpremière op 30 juli 2016 zal plaatsvinden.

Harry Potter is volwassen en heeft het niets makkelijker als overwerkte werknemer van het ministerie van magie, echtgenoot en vader van drie schoolgaande kinderen. Terwijl Harry het moeilijk heeft met een verleden dat weigert daar te blijven waar het hoort, worstelt zijn jongste zoon Albus met het gewicht van een familie-erfenis die hij nooit heeft gewild. Als het verleden en het heden onvermijdelijk bij elkaar komen, ontdekken vader en zoon de akelige waarheid: soms komt duisternis uit onverwachte hoeken.

Het is nog onbekend welke acteurs in het toneelstuk te zien zullen zijn. Er wordt uiteraard al luid geroepen om een boek.

Pottermore en Fabeldieren

De Harry Potter-reeks is met het voorheen laatste boek, het in 2007 verschenen Harry Potter en de Relieken van de Dood, geenszins afgelopen. Rowling vernieuwde onlangs de Pottermore-website volledig, waarbij ook nieuwe verhalen en achtergronden werden onthuld. Ook wordt Fabeldieren en waar ze te vinden momenteel verfilmd, met een geplande releasedatum van 17 november 2016 voor het eerste deel. Dit dunne boekje wordt omgevormd tot een filmtrilogie met onder andere Eddie Redmayne (bekend van zijn rol als Stephen Hawking in The Theory of Everything) Colin Farrell en Ron Perlman op de loonlijst.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Achtste Harry Potter-verhaal

 

Gerelateerd

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Gesponsorde boeken