Hebban vandaag

Nieuws /

Acteurs uit Boy 7 genomineerd voor Gouden Kalveren

door Soraya Vink (crew) 3 reacties
Gisteren werden tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door de genomineerden voor de Gouden Kalveren bekendgemaakt. Boy 7, naar het gelijknamige boek van Mirjam Mous, maakt kans op twee Gouden Kalveren.

Matthijs van de Sande Bakhuyzen maakt kans op het Gouden Kalf in de categorie 'beste acteur' en Ella June Henrard maakt kans op het Gouden Kalf in de categorie 'beste vrouwelijke bijrol'.

De film begint met een scène met personage Sam. Hij komt bij in een drukke metro, maar weet niet wat zijn naam is en hoe hij daar terecht is gekomen. Met behulp van Lara, die hij ontmoet in de metro, gaat hij op zoek naar zijn identiteit. Gaandeweg blijkt dat hij in groot gevaar verkeert. 

Lezers op Hebban zijn enthousiast over het boek van Mirjam Mous:

'Chips om handelingen te besturen, hersenspoel-technieken, noem het maar op! Mirjam heeft hier echt een goede fantasie over gehad en dus ook het verhaal geweldig opgebouwd,' aldus Sarah Del Ben in haar recensie.

'En als je het boek hebt gelezen raad ik de film ook aan, die verschilt wat van het boek waardoor het spannend blijft,' aldus Lisa Plunkje in haar recensie.

Op 2 oktober zal bij de afsluiting van het Nederlands Film Festival tijdens de feestelijke ceremonie in het Beatrix Theater in Utrecht duidelijk worden wie met het felbegeerd beeldje naar huis mogen gaan.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Acteurs uit Boy 7 genomineerd voor Gouden Kalveren

 

Gerelateerd

Over

Mirjam Mous

Mirjam Mous

De Nederlandse Mirjam Mous is schrijfster van jeugdboeken voor zowel jonge als i...

Gesponsorde boeken