Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Activiteiten YA-Boekenweek 2015

Van 23 t/m 29 maart vindt de eerste Literatour plaats! Maar ook de alternatieve YA-Boekenweek gaat aanstaande maandag van start. Lisa Snijders van Boekhandel Stevens nam daarvoor het initiatief. Op de Hebban YA-Boekenweek Page zijn de gehele week interessante artikelen, inspirerende columns en interviews met YA-auteurs te lezen.

Ook vind je op de pagina een overzicht van alle waanzinnige activiteiten die de boekhandel organiseert, met als klap op de vuurpijl een groot YA-event in Boekhandel Stevens. En kom je doordeweeks bij de winkel over de vloer, roep dan: "Hoera, Young Adult-boekenweek!" Dan ligt er een leuk cadeautje voor je klaar.

Wat staat er op de planning? Hieronder vind je alle activiteiten. Ze zijn ook te vinden in de Evenementenagenda op de YA-Boekenweek Page. Informatie over aanmelden vind je onderaan dit artikel.

AGENDA

Maandag 23-03: Wreck this bookstore 15u00 tot 18u00 (gratis)
Hiervoor hebben wij 10 vrijwilligers nodig die het leuk vinden een stuk van de etalage te pimpen. Heb je een mooi gedicht, toffe spullen? Alles mag, alles kan!

Dinsdag 24-03: Hoe schrijf ik een boek? 16u00 tot 17u30 (gratis)
Altijd al een boek willen schrijven, maar waar moet je beginnen? Één van onze lievelingsauteurs, Mireille Geus, geeft je tips & trucs! Maximaal 25 personen. Toegang is gratis, wel aanmelden.

Woensdag 25-03: Boekenruilbeurs. 15u00 tot 17u00 (gratis)
Heb je nog oude boeken die je niet meer hoeft, maar weggooien is echt not done? Ruil ze met iemand anders! Nieuwe boeken, zónder portemonnee!

Donderdag 26-03: Insurgent-filmavond, rond 19u00 uur
Met z'n allen naar CineMeerse. Kaartje kost € 9,50 en koop je bij ons. Je krijgt dan een gratis medium popcorn en maakt kans op filmposters, banners en andere gave spullen.

Vrijdag 27-03: Het waanzinnige YA-event 19u30 - 22u00
Zie onderaan voor meer informatie.

Zaterdag 28-03: Etalagelezen van 09u00 tot 17u00 (gratis)
We zouden graag 16 jongeren willen die een uurtje heerlijk rustig willen lezen in een luxe stoel in de etalage. Toegang is gratis, aanmelden is gewenst.

Zaterdag 28-03: Mad Tea Party van 12u30 - 13u30 (gratis)
Thee, koekjes en kletsen over je favoriete boeken. Maximaal 25 mensen.

HET WAANZINNIGE YA-EVENT:
Picture this: rode loper, fotograaf, gala, cosplay, goodiebag en sale!

Vrijdag 27 maart van 19.30 - 22.00 uur. Om 19.30 uur lopen we vanaf Hoofddorp Station in YA-optocht naar de boekwinkel. In de optocht gaat er ook een koets mee. Onder iedereen die een kaartje koopt verloten we twee zitplaatsen! Kaarten zijn € 5,- en via info@boekhandelstevens.nl te koop! We geven je in een e-mail de betaalgegevens en zetten je op de gastenlijst. Kaarten kopen kan hier.

Dat is nog niet alles!
Je kunt die avond je eigen canvas-tas ontwerpen, er is een nail-art-workshop, je kunt schrijvers ontmoeten, speeddaten met een uitgever, een boekenlegger maken en nog veel meer... Maar dat houden we nog even spannend...  

In het kort:
Waar? Boekhandel Stevens, Hoofddorp Nieuweweg 63
Wanneer? vrijdag 27 maart 19.30 - 22.00 uur
Wat? Het ultravette, niet te missen YA-event
Hoe? Koop hier je kaartje(s)

AANMELDEN
Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor de etalage versieren of het etalagelezen? Klik dan hier. En meld hierbij waarvoor je vrijwilliger wilt zijn, dan hoor je van ons of die plek nog beschikbaar is.

Wil je je aanmelden voor een van de activiteiten? Klik dan hier. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.  Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Activiteiten YA-Boekenweek 2015

 

Gesponsorde boeken