Hebban vandaag

Lezen /

Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'De Mitford-moorden'

door Hebban Crew 17 reacties
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2020 met onze Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag vind je een leesfragment achter het geopende deurtje. Gaat dit het boek worden dat jij tijdens het keuzemoment zult downloaden? Lees een sneak preview van 'De Mitford-moorden' van Jessica Fellowes.

De Mitford-moorden van Jessica Fellowes

Het is 1920 en Louisa Cannon hoopt aan haar leven van armoede en een gevaarlijke oom te ontsnappen. Ze krijgt een baan als kindermeisje en chaperonne in de huishouding van de rijke familie Mitford. Als er op klaarlichte dag in de trein een verpleegster wordt vermoord (een nazaat van Florence Nightingale), raken Louisa en de oudste Mitford-dochter Nancy verstrikt in het moordmysterie.

De Mitford-moorden is een klassieke whodunit die gebaseerd is op ware gebeurtenissen. Het is het eerste deel van een zesdelige reeks; in elk boek staat een van de zes Mitford-zussen centraal in een verhaal vol intriges, schandalen, liefde en moord. En dat alles tegen de prachtige achtergrond van het Engeland van de jaren twintig.

Aangeboden door Uitgeverij Volt en vertaald door Alexandra van Raab van Canstein

Lees een sneak preview

Jessica Fellowes is het nichtje van Julian Fellowes, maker van de populaire serie Downton Abbey. Voor ze haar eigen boeken publiceerde, met De Mitford-moorden als haar thrillerdebuut en het eerste deel in een reeks van zes historische whodunnits, schreef ze begeleidingsboeken bij Downton Abbey. Hierin legde ze de sociaal-historische context van de show uit. Naast haar auteurschap heeft ze ook een internationale carrière als spreker over dit onderwerp.

'Spannend geschreven, uitstekend gedocumenteerd en boeiend neergezet tegen de interessante achtergrond van het Engeland uit die tijd.' – Hebban-recensie

De Hebban Adventskalender

De Hebban Adventskalender zit dit jaar bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken. Elke zondag kun je bovendien een keuze maken uit de boeken die de week ervoor zijn uitgelicht. Lees hier hoe het precies werkt.

Een Hebban-account is nodig om gebruik te kunnen maken van de Hebban Adventskalender. Heb je geen account, registreer je dan vandaag nog.

Deel het plezier

Laat je weten wat je van het boek vond op de Hebban boekpagina?
Deel je ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender

Kies jouw boek van 2020
Schrijf je in voor de Reading Challenge 2021
Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?


Over de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'De Mitford-moorden'

 

Gerelateerd

Over

Jessica Fellowes

Jessica Fellowes

Jessica Fellowes is onder andere journalist en auteur. Ze schreef voor vele kran...


Gesponsorde boeken