Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban Adventskalender 2020 | Dag 2

door Hebban Crew 41 reacties
In deze vierde editie van de Hebban Adventskalender tellen we de hele maand december af naar kerst. Achter het luikje worden dit jaar meerdere verrassingen verborgen. De Hebban Adventskalender zit bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken. Dit zit er achter deurtje 2:

Kortverhaal van Herlinde Leyssens

Ontvang elke dag een exclusief cadeau

Vandaag lees je een kortverhaal van Herlinde Leyssens, die in 2018 debuteerde met Kongokorset. Neem een kijkje in de gedachten van een oud plein, die als stille getuige 100 jaar Brusselse geschiedenis meemaakt.

Naar het cadeau van dag 2

Het tij hoog, de maan blauw van Jolien Janzing

Lees dagelijks een sneak preview

Het ebook keuzemoment is op zondag 6 december.

Leonie Osterrieth, een elegante en gefortuneerde weduwe, organiseert culturele salons in haar stadspaleis aan de Meir in Antwerpen. Musici, schrijvers en kunstenaars zijn bij haar te gast, maar Leonie heeft vooral een zwak voor ontdekkingsreizigers. Liefst zou ze zelf naar verre continenten reizen, maar ondanks haar fortuin voelt ze zich als vrouw beteugeld door de conventies van haar tijd. Als de jonge Adrien de Gerlache haar vertelt over de expeditie...

Lees de sneak preview

December Leesclub

Schrijf je in!

De avond is ongemak van Marieke Lucas Rijneveld won onlangs de International Booker Prize, de eerste Nederlander die deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen. Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de leesclub.

Naar de December Leesclub

De Hebban Adventskalender wordt mede mogelijk gemaakt door:Over de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Dag 2

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken