Hebban vandaag

Lezen /

Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Magische praktijken'

door Hebban Crew 3 reacties
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2020 met onze Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag vind je een leesfragment achter het geopende deurtje. Gaat dit het boek worden dat jij tijdens het keuzemoment zult downloaden? Lees een sneak preview van 'Magische praktijken' van Alice Hoffman.

Magische praktijken van Alice Hoffman

De zusjes Gillian en Sally Owens worden opgevoed door hun wereldvreemde tantes, die de meisjes ontzag voor de natuur bijbrengen en en passant ook nog wat hekserij. Eenmaal volwassen gaan de zusjes ieder hun eigen weg. Vele jaren zijn verstreken als op een dag Gillian voor Sally's huis stopt, met achter in haar auto het lijk van haar minnaar, James. Ze begraven zijn lichaam in de achtertuin, maar de geest van James blijft spoken. Uit angst dat het lijk wordt ontdekt, doen Gillian en Sally een beroep op de magische praktijken van hun tantes.

Magische praktijken is een heerlijke roman over magie en echte liefde, over families en dagelijkse betoveringen.

Aangeboden door uitgeverij Orlando en vertaald door Nicolette Hoekmeijer

Lees een sneak preview

Alice Hoffman is de auteur van meer dan dertig boeken – niet alleen romans, maar ook verhalenbundels en kinderboeken. Haar boeken zijn in meer dan twintig talen vertaald en in meer dan honderd landen uitgegeven. Bekende titels zijn Het museum van zonderlinge zaken, De duivenhoudsters, De drie zusjes en Magische praktijken. Deze laatste is ook verfilmd, met Sandra Bullock en Nicole Kidman in de hoofdrol.

'Hoffman's book swept me away during a time I most needed it.' – The New York Times

De Hebban Adventskalender

De Hebban Adventskalender zit dit jaar bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken. Elke zondag kun je bovendien een keuze maken uit de boeken die de week ervoor zijn uitgelicht. Lees hier hoe het precies werkt.

Een Hebban-account is nodig om gebruik te kunnen maken van de Hebban Adventskalender. Heb je geen account, registreer je dan vandaag nog.

Deel het plezier

Laat je weten wat je van het boek vond op de Hebban boekpagina?
Deel je ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender

Kies jouw boek van 2020
Schrijf je in voor de Reading Challenge 2021
Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?


Over de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Magische praktijken'

 

Gerelateerd

Over

Alice Hoffman

Alice Hoffman

Alice Hoffman is in 1952 in New York City geboren en groeide op in Long Island. ...


Gesponsorde boeken