Hebban vandaag

Lezen /

Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Privacy Live'

door Hebban Crew 1 reactie
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2020 met onze Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag vind je een leesfragment achter het geopende deurtje. Gaat dit het boek worden dat jij tijdens het keuzemoment zult downloaden? Lees een sneak preview van 'Privacy Live' van Annet Hulst.

Privacy Live van Annet Hulst

In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.

Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was.

En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

Aangeboden door uitgeverij LetterRijn

Lees een sneak preview

Annet Hulst is de initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl. Ze leest graag boeken in alle genres. Privacy Live is haar debuut voor Young Adults, een verhaal dat meer dan twaalf jaar in haar hoofd zat. Eerder won ze op Hebban de Week van de Debutant-schrijfwedstrijd 'Winst?!' met het verhaal 'Iris'.

'De schrijfstijl is prettig, je leeft mee met de hoofdpersoon en er is een helder beschreven setting, je weet meteen waar je als lezer bent.' – De Hebban jury over 'Iris'

De Hebban Adventskalender

De Hebban Adventskalender zit dit jaar bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken. Elke zondag kun je bovendien een keuze maken uit de boeken die de week ervoor zijn uitgelicht. Lees hier hoe het precies werkt.

Een Hebban-account is nodig om gebruik te kunnen maken van de Hebban Adventskalender. Heb je geen account, registreer je dan vandaag nog.

Deel het plezier

Laat je weten wat je van het boek vond op de Hebban boekpagina?
Deel je ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender

Kies jouw boek van 2020
Schrijf je in voor de Reading Challenge 2021
Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?


Over de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Privacy Live'

 

Gerelateerd

Over

Annet Hulst

Annet Hulst

Initiatiefnemer van ChickLit.nk en VrouwenThrillers.nl. In mijn vrije tijd lees ...


Gesponsorde boeken