Hebban vandaag

Lezen /

Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Scones en spotlights'

door Hebban Crew 3 reacties
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2020 met onze Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag vind je een leesfragment achter het geopende deurtje. Gaat dit het boek worden dat jij tijdens het keuzemoment zult downloaden? Lees een sneak preview van 'Scones en spotlights' van Susan Muskee.

Scones en spotlights van Susan Muskee

'Liefde, natuurlijk' is een sprankelende feelgoodserie over vier vriendinnen, geschreven door Susan Muskee. In Scones en spotlights staat Cleo centraal. Cleo’s leven gaat z’n gangetje. Daar is dan ook alles mee gezegd. Het is dat ze pas eenentwintig jaar geleden is geboren en niet in 1982, anders was ‘Is dit alles’ van Doe Maar speciaal voor haar geschreven. Ze werkt, organiseert etentjes met haar vriendinnen Kim, Sophie en Abigail, pakt zo nu en dan een yogaklasje mee en o ja, is tot over haar oren verliefd op Sjoerd, de jongen die tijdens die lessen altijd op een matje schuin voor haar zit maar waarschijnlijk niet eens weet hoe ze heet. Haar droom om ooit muzikant te worden heeft Cleo aan de wilgen gehangen sinds ze werd afgewezen voor het conservatorium. Totdat Sophie een video van haar op een karaokeavond online zet en Cleo volledig viral gaat. Ze wordt gescout voor een talentenjacht en het lijkt de kickstart van haar carrière. Dit is de big break waar ze zo op hoopte, maar waarom voelt het dan niet zo?

Aangeboden door uitgeverij Ambo|Anthos

Lees een sneak preview

Susan Muskee reist als freelance tekstschrijver het hele land door en is hoofdredacteur van Taalvoutjes. Zomers schrijft ze het liefst in de zon op haar dakterras en in de winter op de grond in de woonkamer met haar rug tegen de radiator. Scones en spotlights is haar debuutroman en het eerste deel in de 'Liefde, natuurlijk'-serie. Inmiddels is het tweede deel Polaroids en poederdozen ook verschenen.

'Al met al weet Muskee een zeer gevarieerde groep vriendinnen te introduceren bij de lezer. Hoewel in dit deel vooral het verhaal van Cleo centraal stond, weet ze op een subtiele manier ook de verhaallijnen van de overige dames te introduceren.' – Hebban-recensie

De Hebban Adventskalender

De Hebban Adventskalender zit dit jaar bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken. Elke zondag kun je bovendien een keuze maken uit de boeken die de week ervoor zijn uitgelicht. Lees hier hoe het precies werkt.

Een Hebban-account is nodig om gebruik te kunnen maken van de Hebban Adventskalender. Heb je geen account, registreer je dan vandaag nog.

Deel het plezier

Laat je weten wat je van het boek vond op de Hebban boekpagina?
Deel je ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender

Kies jouw boek van 2020
Schrijf je in voor de Reading Challenge 2021
Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?


Over de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Scones en spotlights'

 

Gerelateerd

Over

Susan Muskee

Susan Muskee

Susan Muskee (1993) schrijft ’s zomers het liefst in de zon op haar dakterras ...


Gesponsorde boeken