Hebban vandaag

Lezen /

Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Mijn favoriete flirt'

door Hebban Crew 2 reacties
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2020 met onze Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag vind je een leesfragment achter het geopende deurtje. Gaat dit het boek worden dat jij tijdens het keuzemoment zult downloaden? Lees een sneak preview van 'Mijn favoriete flirt' van Christina Lauren.

Mijn favoriete flirt van Christina Lauren

Online versiert ze haar beste vriend… maar dan kan ze niet meer terug.

Millie Morris werkt als professor aan de universiteit van Santa Barbara, op de afdeling criminologie. Ze is expert op het gebied van vrouwelijke seriemoordenaars, goed in het maken van ontwijkende grappen en slecht in het praten over haar gevoelens. En, net als haar vier mannelijke vrienden en collega-professoren is ze permanent single. Totdat ze met haar beste vriend Reid stiekem de meest opwindende nacht van haar leven beleeft… Maar al snel daarna besluiten ze toch dat hun vriendschap beter platonisch kan blijven en ze de liefde beter online kunnen zoeken.

Online dating is niet voor watjes. Terwijl de mannen overspoeld raken met goede matches en potentiële dates, krijgt Millie alleen maar dickpics of reacties van akelige mannen. Daarom creëert ze Catherine: een fictief profiel waarmee ze persoonlijker kan zijn dan ze zelf is. Al snel komen Catherine en Reid in contact en raken ze bevriend. Millie moet kiezen: haar angst voor intimiteit onder ogen komen, of het risico lopen dat ze haar beste vriend voor altijd kwijtraakt…

Aangeboden door Xander Uitgevers en vertaald door Anna Livestro

Lees een sneak preview

Christina Lauren is de schrijversnaam van het duo Lauren Billings en Christina Hobbs. Sinds 2009 schrijven ze samen verschillende Young Adult, feelgood en New Adult-boeken, waaronder de 'Stouter'-serie. Veel van hun boeken haalden de New York Times-bestsellerlijst. De schrijfsters worden van elkaar gescheiden door de staat Nevada, maar spreken elkaar toch meerdere keren per dag.

'Christina Lauren heeft het met deze roman weer voor elkaar gekregen om een mooi liefdesverhaal neer te zetten dat toch wat speciaals te bieden heeft.' – Hebban-recensie van Ik durf je niet te zeggen

De Hebban Adventskalender

De Hebban Adventskalender zit dit jaar bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken. Elke zondag kun je bovendien een keuze maken uit de boeken die de week ervoor zijn uitgelicht. Lees hier hoe het precies werkt.

Een Hebban-account is nodig om gebruik te kunnen maken van de Hebban Adventskalender. Heb je geen account, registreer je dan vandaag nog.

Deel het plezier

Laat je weten wat je van het boek vond op de Hebban boekpagina?
Deel je ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender

Kies jouw boek van 2020
Schrijf je in voor de Reading Challenge 2021
Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?


Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020 | Sneak preview: 'Mijn favoriete flirt'

 

Gerelateerd

Over

Christina Lauren

Christina Lauren

Christina LaurenĀ is de schrijversnaam van het duo Lauren Billings en Christina ...