Hebban vandaag

Nieuws /

Amerikaanse verfilming van Heerenveense thriller?

De Belgische regisseur en producer Kenneth Kerckhofs is zo onder de indruk van de thriller 'Koninklijk complot' van de Heerenveense auteur Linda Udo dat plannen maakt voor een verfilming in Amerika.

In augustus 2014 verscheen Koninklijk complot - het mysterie rond de dood van prinses Diana. Linda Udo schreef het omdat ze het gevoel had dat er iets niet klopte na het noodlottige overlijden van de wereldwijd geliefde Lady Di in 1997. Ze ging spitten in archieven en stelde een ongelooflijk verhaal samen. Werkte prinses Diana mee aan haar 'verdwijning'?

17 jaar lang deed Linda Udo research en zo heeft ze, volgens eigen zeggen, ontdekt wat de geheime dienst en het Britse koningshuis al die jaren verborgen hebben weten te houden.

Regisseur Kerkchhofs is van plan het verhaal komende zomer te pitchen in de Amerikaanse filmindustrie. Hij noemt de kansen op een verfilming 'goed'.

Ben je sceptisch, maar wel erg nieuwsgierig? Alle bewijsvoering die de auteur heeft verzameld is in te zien met gebruik van een code uit het boek Koninklijk complot.

(Bron: Heerenveense Courant, bijgevoegde foto van schrijfster Linda Udo en regisseur Kenneth Kerckhofs is van Ton de Vries fotografie)Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Amerikaanse verfilming van Heerenveense thriller?

 

Gerelateerd

Over

Linda Udo

Linda Udo

Linda Udo verdiepte zich met uiterste gedrevenheid in het leven van Diana, de pr...

Gesponsorde boeken