Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Anna Drijver stelt nieuwe verhalenbundel Zomerlezen samen

door Hebban Crew 11 reacties
Anna Drijver stelt dit jaar de verhalenbundel samen voor Zomerlezen. Het is de tweede keer dat het Zomerlezengeschenk de vorm van een bundel korte verhalen heeft. Wie van 21 juni tot en met 2 juli minimaal € 15 aan Nederlandstalige boeken uitgeeft, krijgt van de boekhandel de door Drijver samengestelde bundel korte verhalen cadeau.

Met Anna Drijver is een gedroomde nieuwe samensteller gevonden. Naast haar werk als actrice heeft Drijver zelf twee romans en diverse scenario's geschreven en ze draagt haar passie voor lezen en literatuur breed uit. Ook in podcastland is Drijver geen onbekende: ze maakte met Anne-Goaitske Breteler de verhalende podcast Traanjagers en ook de filmpodcasts Camera Loopt en Nooit Gezien zijn van haar hand.

Zodra Drijver werd gevraagd, wist ze meteen dat ze dit wilde doen én dat ze zich de daaropvolgende maanden zou begraven in verhalen.

'Het samenstellen van deze bundel is een enorme eer. Ik vind het geweldig om mensen deze reis door verschillende werelden aan te bieden. Ik hoop dat iedereen net zo verdwijnt in de verhalen en zich laat meeslepen door alle auteurs als ik.'

Zomerlezen

Heel veel Nederlanders willen graag lezen, maar het komt er gewoon niet van. De zomer is wat dat betreft hét moment om een boek te pakken, of dat nou op je tuinstoel, op het strand of aan het zwembad is. De campagne Zomerlezen helpt daarbij door mensen tips te geven: er is tenslotte een zomerboek voor iedereen! Welk boek pak jij deze zomer?

Naar het Zomerlezen-kanaalOver de auteur

Hebban Crew

2425 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Anna Drijver stelt nieuwe verhalenbundel Zomerlezen samen

 

Gerelateerd

Over

Anna Drijver

Anna Drijver

Anna Drijver is naast actrice in films, op televisie en op het toneel ook d...


Gesponsorde boeken