Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Anna Todd, auteur van After-serie komt naar Nederland!

Op zondag 7 juni komt Anna Todd eenmalig naar Nederland voor een ontmoeting met haar Nederlandse fans. Ze zal ook haar boeken 'After 1. Hier begint alles' en het net verschenen 'After 2. Je kan niet leven zonder hem' voor je signeren.

De verhalen van de Amerikaanse Anna Todd zijn op schrijversplatform Wattpad meer dan een miljard keer gelezen! Een Amerikaanse uitgever pikte dit op en maakte er een echt boek van waarvoor Anna nog 50% extra inhoud schreef. Inmiddels is de serie After aan 25 landen verkocht en een wereldwijde hit. Paramount, een van de grootste productiemaatschappijen ter wereld, heeft de filmrechten verworven.

Over de serie After
Bij Meulenhoff Boekerij verscheen in maart het eerste deel van de Afterserie, Hier begint alles en een paar weken geleden is het tweede deel Je kan niet leven zonder hem verschenen. In totaal zullen er vijf delen verschijnen, deel drie Hij hoort bij jou wordt verwacht in juli. In Hier begint alles heeft de achttienjarige Tessa Young haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is.

After op Hebban

Diana van Eynde schreef begin mei een artikel over fanfiction, zoals After. Hierin vertelde ze dat veel lezers graag fanfiction over One Direction lezen en graag meer willen lezen over hun favoriete hunks.

Half maart was Hier begint alles Boek van de week op Hebban Feelgood en deelden we een nieuwsgierigmakend fragment: “Zou ik andere keuzes hebben gemaakt als ik had geweten hoe het afliep? Dat weet ik niet. Ik zou daar graag een duidelijk antwoord op geven, maar dat kan ik niet.”

Hebban Feelgood recensente Chantal Winckens gaf maar liefst 4 sterren aan Hier begint alles.
Hier begint alles is een dik boek dat je door de spanning tussen Tessa en Hardin zo uit hebt en je achterlaat met een groot vraagteken, waardoor je niet kunt wachten tot het volgende deel.”

Ook Hebbanlezeres Wendy Wenning is na het lezen van het eerste deel supernieuwsgierig naar het tweede deel dat ze al heeft gereserveerd. “ik kan niet wachten tot ik verder kan gaan met lezen van deze geweldige serie. Zo zie je maar, laat je niet alleen beïnvloeden door de cover van een boek, het verhaal zelf kan je nog wel eens verrassen.”

Signeersessie

Zondag 7 juni van 14.00-15.00 uur is Anna Todd te gast bij boekhandel Scheltema op het Rokin in Amsterdam voor een exclusieve signeersessie.
Heb je deel twee nog niet? Geen probleem, want boekhandel Scheltema zal zorgen voor voldoende voorraad! Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Anna Todd, auteur van After-serie komt naar Nederland!

 

Gerelateerd

Over

Anna Todd

Anna Todd

Anna Todd was altijd een gretige lezer van romantische boeken én een liefhebbe...

Gesponsorde boeken